2777
2789
عنوان

واقعا نیاز به کمک دارم بیاین گند زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 41 پست
خب دو هفته شوهرتو گذاشتی رفتی قطعا الان دلسوزیشون گل کرده ولی دیگه جلوی هیچکس به شوهرت توهین نکن. دع ...

خونمون طبقه بالای خونه مادرشوهرمه برا همین رفتم‌خونه مادرم که ۵ تا شهر اونورتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا از بس گفتن چرا میری تو دوسش نداری اومدم سلام کنم بهشون چنان بهم اخم کردن منه خنگ با کلی خوشحالی ...

ولشون کن بابا 

محل نده ..

همون شوهرت مطمئن باش نمیتونه ی هفته مامانش اینارو نبینه ..

منم راهم دوره ... درکت میکنم 

اصلا ب خانواده شوهرت رو نده ... بذار هر چی دلشون خواست بگن 

فقط مهم همسرته

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
واقعا همینو بگم کم نیارم ؟

آره بگو مگه شما خودتون باهم دعوا نمیکنین هیچوقت؟بین خودتونم صد بار اتفاق افتاده الکی گنده اش نکنید ما خودمون حل کردیم تموم شد رفت،قبلشم با شوهرت هماهنگ کن ،قبلش دلشو بدست بیار از خودش معذرت خواهی کن،ولی اجازه نده خونوادش پررو بشن و رابطه شمارو کنترل کنن،اگه چیزی گفتن بگو شما هم مثل اینکه از خدا خواسته بودید که اینجوری بشه ،به جای اینکه آب بریزید رو آتیش ،آتیش بیار معرکه شدید

عزیزم خوبه قبول داری بی تقصیر نیستی...همشونو دعوت کن یا اگه نمیشه خونه مامانش جلوی جمع از شوهرت معذر ...

واقعا راست میگی؟؟اومدن خونم منو شستن پهن کردن دعوت کنم خونه ام تو بودی میکردی؟

آره بگو مگه شما خودتون باهم دعوا نمیکنین هیچوقت؟بین خودتونم صد بار اتفاق افتاده الکی گنده اش نکنید م ...

این خوبه ها باید حواسم باشه

هیچوقت دهنمو باز نمیکردم ای کاش این دو کلمه رو هم نمیزدم اینام فقط منتطر سوتی بودن

ولشون کن بابا  محل نده .. همون شوهرت مطمئن باش نمیتونه ی هفته مامانش اینارو نبینه .. منم راه ...

کاش اون دو کلمه رو نمیگفتم اینا فقط منتطر این حرفم بودن که زندگیمو بهم بریزن

الان خیلی استرس دارم

این خوبه ها باید حواسم باشه هیچوقت دهنمو باز نمیکردم ای کاش این دو کلمه رو هم نمیزدم اینام فقط منتط ...

کاراشونو بگو ،بگو از در که اومدم آنچنان بی ادبی و بی محلی کردید که اونقدر ناراحت شدم اون حرفارو زدم،همش تقصیر شماس

واقعا راست میگی؟؟اومدن خونم منو شستن پهن کردن دعوت کنم خونه ام تو بودی میکردی؟

عزیزم من تابحال هیچوقت تو جمع کوچیکش نکردم...چون می دونم به دست آوردن دل بعدش خیلی سخته...تازه معذرت خواهی سخت تره...اگه شما واقعا شوهرتو دوست داری هرکاری میکنی تا دلشو بدست بیاری..یکم خودتو بزار حای اون..اگه برعکس بود الان تاپیک میزدی شوهرم دو هفته اس رفته حالا که برگشته منو تو جمع فحش داده...خواهشا کوتاه بیا خواهر

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!
کاش اون دو کلمه رو نمیگفتم اینا فقط منتطر این حرفم بودن که زندگیمو بهم بریزن الان خیلی استرس دارم

درک میکنم گلم 

سعی کن دل شوهرتو بدست بیاری فقط 

ازش عذرخواهی کن 

اون طرفت باشه کسی نمیتونه بهت اسیبی بزنه

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
من بودم برمیگشتم خونه مادرم . مگه زندانی گرفتن که دوروز مرخصی میدن. 

همسرم بچه دار نمیشه منم کلی رفتم دنبالش و بچه دار نشدیم حالا هر وقت میرم خونه مادرم اینا کلی پشتم حرف میزنن که میخام طلاق بگیرم در حالی که اینجوری نیس چون راهم دوره بیشتر میمونم الان همه دست تو دست هم دادن منو تحویل نگیرن منم اینجا غریبه ام خیلی میترسم