2777
2789

سلام

من پدر افتضاحی دارم اولا خیلی بد اخلاق و کم حرف دوما خسیس به طوری که حتی خرج دانشگاه ملی منو نمیده با اینکه پولشو داره دوستام باباشون ترمی ۱۰ تومن هزینه ازادشونو میدن و خودم خرج دانشگاه رو میدم خیلی اخلاقای بد دیگه هم داره

امشبم اومده میگه به شما هیچ ربطی نداره از این به بعد نه دست میشورم نه چیزی می‌خوام برم بیرون

ما فقط نگاهش کردیم انگار ما خیلی خوشحالیم تو خونه بمونیم خو ما هم مجبوریم خونه باشیم خو همه ایران خونه هستن

واقعا دیگه نمیدونم چقدر باید صبر کنم به نظرتون چجوری باهاش رفتار کنیم؟

ما بر عکس اون خیلی خوش اخلاق و خوبیم

من دیشب از دست خانواده م اینقدر گریع کردم چشام الان پف داره درذ می‌کنه من هرجوری با خواهرم مادرم و پدرم حرف میزنم فایده نداره تو خوبه فقط پدرتع

میشه برای برآورده شدن حاجت ی صلوات بفرستی😞 حاجت م سرنوشت زندگیمه 🌴دلت شاد😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوای با کسی هم درد و دل کنی همش میگن پدرته دیگه هیچ جوابی ندارن

اخه کاری هم نمیشه کرد ایرانه نمیشه جدا شد مستقل شد

یکی تاپیک زد پدرش شیشه میکشه جونشون در خطره اونم نمیدونه چه باید بکنه

تاپیک اونو ببین حداقل پدرشما فکرش خراب نیست

بالاخره پدره نمیشه درشتی کرد.....اینجورادما درست بشو نیستن فقطططط تحمل

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......
میخوای با کسی هم درد و دل کنی همش میگن پدرته دیگه هیچ جوابی ندارن

خب عزیز من اینجاایرانه مستقل زندگی کردن سخته وباید تابع خانواده بود.....پدرته ،دوست یاهمسالت نیست که بخوای باگفتگو حلش کنی

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......
خب عزیز من اینجاایرانه مستقل زندگی کردن سخته وباید تابع خانواده بود.....پدرته ،دوست یاهمسالت نیست که ...

خو وقتی میخواد بره بیرون بعد دستاشو هم نشوره کرونا میگیریم 

خو وقتی میخواد بره بیرون بعد دستاشو هم نشوره کرونا میگیریم 

دیگه دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد!!!!!اصلا نزدیکش نرید بگید میخواستی نری بیرون😂😂گناه داره طفلی 😂😂😂

بابابزار بره شما اصلا سه فرسخیش نرید😂 والااا