مریم؛سلطان مدیر استارتر عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 4348 عنوان سوال تلگرامی 38 بازدید | 3 پست اگر کسی را مسدود کنیم از کجا متوجه میشه که مسدود شده؟؟ من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️ 1399/02/15 | 17:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهدخت25 عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 686 از اونجایی که مینویسه آخرین بازدید خیلی وقت پیش من یک ترک هستم❤️از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سرنگران ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
fatiijon عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 3180 عکس پروفایل میره ومیزنه اخدین باطدیدخیلی وقت پیش در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را میشنود ❤️
سالومه۹۹ عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1228 خودت مسدود کنی بری رو پی ویش زده عدم مسدودی یا باز کردناگه اون تو رو مسدود کرده ،پیام بفرستیتعجب قرمز میزنه و تاریخ بازدیدش رو میزنه خیلی وق پیش 😊نظرات من براساس پست اول ،خوندن کامنتها از حوصلم خارج😅آخه نگران استارتر تاپیک بغلی ام😜ممنون میشم مطالبتون رو کامل و واضح همون پست اول بذارید😉