2777
2789
عنوان

اینستاگرامموپاک کردم راحت شدم!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 54 پست
بستگی به استفاده ی ادم داره دیگه من چیزهایی که تو طرز فکرمه دنبال میکنم  بعد دختر خوب ادم مگه ...

من دنبال چیزای بدی نبودم تواینستا

ولی توقسمت سرچش کلی چیز میاد

چندبارازسرکنجکاوی خواستم ببینم قضیه چیه

حالم بد شد

واقعاتوروحیم اثرداشت

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی ازدخترای فامیل فقط15سالشه،متاسفانه ازوقت ی گوشی براش خریدن کلی عوض شده مامانش اینستا نداره،من ف ...

مگه چجوری عکس میزاره که ؟  من خودم 16 سالمه اما خیلی از پیجای اینستا واقعا زنندس ! و منم ریپورت میکنم بماند که اینستا ضایع می کنه ادمو :/ 

خب چرا بهشون اطلاعات نمی دن ؟؟؟ 

چون خودشون اطلاعات ندارن که بدن

بعضی مادرا فقط درگیر ظواهرزندگی هستن

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
 مگه چی بود 

یه بارلایو تتلو رو دیدم

من حتی آهنگاشم گوش ندادم تاحالا،نمیدونستم اینقدرمستهجن میخونه

فکرنمیکردم اینقدراوضاع داغون باشه

اصلا توقع نداشتم باچنین چیزی رو به رو بشم

یه بارلایو تتلو رو دیدم من حتی آهنگاشم گوش ندادم تاحالا،نمیدونستم اینقدرمستهجن میخونه فکرنمیکردم ا ...

خب اره تتلو متاسفانه مریضه و کسی بهش کمک نکرد و شد اینی که می بینید ! با ندا یاسی بود ؟ 

مگه چجوری عکس میزاره که ؟  من خودم 16 سالمه اما خیلی از پیجای اینستا واقعا زنندس ! و منم ...

وای خیلی مراقب باشید

بهترین سن رو دارید برای پیشرفت

اصلاخودتودرگیرفضای مجازی نکن حیفه

واقعا حیفه

بیشترسعی کن بامعنویات مانوس باشی

من دنبال چیزای بدی نبودم تواینستا ولی توقسمت سرچش کلی چیز میاد چندبارازسرکنجکاوی خواستم ببینم قضیه ...

خب اگه پاک کردنش روحیتو اروم کرده چه بهتر که پاک کردی

تعلیم مده کم ذات را / کم ذات اگر بالا رود / گردن زند استاد را برای شادی روح دایی عزیزم یک صلوات میفرستین🖤 
خب اره تتلو متاسفانه مریضه و کسی بهش کمک نکرد و شد اینی که می بینید ! با ندا یاسی بود ؟ 

بحث کمک نیست

اینهمه آدم تودنیابااینهمه مشکل قرارنیست همه جاروبه لجن بکشه چون مشکل داره

خب اگه پاک کردنش روحیتو اروم کرده چه بهتر که پاک کردی

بله واقعا آرامش گرفتم

وای خیلی مراقب باشید بهترین سن رو دارید برای پیشرفت اصلاخودتودرگیرفضای مجازی نکن حیفه واقعا حیفه ...

خب مام دوست داریم تکنولوژی رو یعنی الان دوره دوره ی تکنولوژیه و هر کی خبر نداشته باشه انگار از دنیا عقبه ! اما خب اره من نماز میخونم الان روزم اما الان خیلیا اینطور نیستن !  

سلام اینستا مطالب مفید بسیار زیاد داره میتونید با ادم هایی که باهاشون حس نزدیکی دارید از نظر طرز فکر ...

دقیقا

من هر روز میرم اینستا

نه پلنگ می بینم نه تجمل نه تبلیغ نه فحشا 

کلی هم مطالب جدید یاد گرفتم. دیدم باز شده. حساسیتم نسبت به یه سری موضوعات مهم که قبلا زیاد توجهی نداشتم بالا رفته 

دقیقا من هر روز میرم اینستا نه پلنگ می بینم نه تجمل نه تبلیغ نه فحشا  کلی هم مطالب جدید یاد ...

دقیقا منم فرضا هم باشه میتونیم نبینیم

تعلیم مده کم ذات را / کم ذات اگر بالا رود / گردن زند استاد را برای شادی روح دایی عزیزم یک صلوات میفرستین🖤