2777
2789
عنوان

اینستاگرامموپاک کردم راحت شدم!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 54 پست

سلام اینستا مطالب مفید بسیار زیاد داره میتونید با ادم هایی که باهاشون حس نزدیکی دارید از نظر طرز فکر دوست بشید میتونید پیج های مفید تاریخی علمی هنری و ... رو دنبال کنید حتی حتی اشپزی و ارایشی چرا که نه هر چند من علاقه ای ندارم بهش

پس فقط پز و تجمل نیست بستگی داره چجوری سراغش برید

ولی باز خوبه که آرامش پیدا کردین

تعلیم مده کم ذات را / کم ذات اگر بالا رود / گردن زند استاد را برای شادی روح دایی عزیزم یک صلوات میفرستین🖤 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم کلا دلیت اک زدم که نتونم برگردم آرامشی گرفتم غیر قابل توصیف الان تازه میفهمم چقدر الکی وقتمو هدر دادم هیچی نداشت برای من 

*کتاب من یک زنم رو حتما بخونید * 
 پینترست فقط عکسه ! 

نه فیلم داره کلی

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
سلام اینستا مطالب مفید بسیار زیاد داره میتونید با ادم هایی که باهاشون حس نزدیکی دارید از نظر طرز فکر ...

کلی پیج مفید داشتم

ولی خداییش استفاده ی غیرمفیدش خیلی بیشتره

زندگی آدم مختل میشه

اصلا فامیلامونومیدیدم حالم بدمیشد

مثلا یه نفرومیشناسم که استوریاش بازندگی واقعیش زمین تاآسمون فرق داره!

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       

دلم گاهی میسوزه واسه نوجونای کنجکاوی که پدرومادرشون بدون هیچ نظارتی اونارو تو جنگل اینستارهاکردن

یکی ازدخترای فامیل فقط15سالشه،متاسفانه ازوقت ی گوشی براش خریدن کلی عوض شده

مامانش اینستا نداره،من فالو میکردم خیلی پستای نامناسبی میزاشت

نمیدونم به مامانش چجوری بگم حواسشون باشه

کلی پیج مفید داشتم ولی خداییش استفاده ی غیرمفیدش خیلی بیشتره زندگی آدم مختل میشه اصلا فامیلامونوم ...

بستگی به استفاده ی ادم داره دیگه من چیزهایی که تو طرز فکرمه دنبال میکنم 

بعد دختر خوب ادم مگه فامیلو میاری تو اینستاش😂😂

فامیل های من بلاکن با اینکه خدایی هم خوبن هم مهربونن ولی تو مجازی نخواستم باشن

تعلیم مده کم ذات را / کم ذات اگر بالا رود / گردن زند استاد را برای شادی روح دایی عزیزم یک صلوات میفرستین🖤 
کلی پیج مفید داشتم ولی خداییش استفاده ی غیرمفیدش خیلی بیشتره زندگی آدم مختل میشه اصلا فامیلامونوم ...

😂😂😂ادم انگار از سومالی میره لس انجلس 😂 دیگه نمیدونم فالویینکای منم اینجورین یا نه

به اینستا چه که یسری نادونن 

خب جلوشونو نمیگیره فیلترنمیکنه محتوای مستهجنو