2777
2789
عنوان

اینستاگرامموپاک کردم راحت شدم!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 54 پست
دقیقا من هر روز میرم اینستا نه پلنگ می بینم نه تجمل نه تبلیغ نه فحشا  کلی هم مطالب جدید یاد ...

چه جالب،ولی چندنفرازکاربران اینستا واقعا اینقدرآرمانی عمل میکنند؟

مطالب مفید رو فقط میبینید؟

وقتی ماکلی اطلاعات درخودمون انباشته کنیم بدون عملیاتی  کردن،موجب پراکندگی وعدم تمرکزذهن وکورشدن خلاقیت میشه

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       

بچه ها ازحرفام سوءبرداشت نشه

منم دنبال پلنگوفسادوفحشانبودماااااا

اتفاقی توسرچش دیدم!کنجکاوشدم ببینم چرااینهمه فالور دارن مگه چی میگن!!!

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که داره اینتا سبک زندگیامونو تغیرمیده این یعنی فاجعه

خدائیش شعارالکی ندینکه شما استفاده ی مفید صد درصدی دارین  همین که من استوری رستوران رفتن دوستمم نگاه کنم یعنی وقت بی خودی تلف کردم

به من چه که دخترخالم دیشب تورستوران چی خورده؟

کجاش مفیده این الان

بچه ها ازحرفام سوءبرداشت نشه منم دنبال پلنگوفسادوفحشانبودماااااا اتفاقی توسرچش دیدم!کنجکاوشدم ببین ...

نه اصلا این برداشت نشد. اگه شما میگی که این مسائل هست و محیطش برای یه نوجوون مناسب نیست حق با شماست. 

ولی خیلی ها رو دیدم که افرادی رو فالو میکنن که اصلا ازشون خوششون نمیاد بعد هی میان از اونها و از اینستا بد میگن. میگم خوب آدم میتونه خوبها رو فالو کنه

خدائیش شعارالکی ندینکه شما استفاده ی مفید صد درصدی دارین   همین که من استوری رستوران رفتن دوست ...

آخ آخ من که همه دوست و آشنا رو آنفالو کردم. خدایی حوصله ندارم. تازه باید لایک و کامنت هم بذاری. چه کاریه

خدائیش شعارالکی ندینکه شما استفاده ی مفید صد درصدی دارین   همین که من استوری رستوران رفتن دوست ...

خب عزیزم اینستا تفریحیه برای حرف زدن با دوستا یا برای اطلاع از لایف استایل دوست خود یا بقیه حالا

پینترست هم خیلی خوبه. دختر من خیلی دوستش داره  چیزی که من بشددددت ازش متنفرم تیک تاک هست. خ ...

چرا تیک تاک خیلی باحاله چالشاش فقط یچیزی منو از تیک تاک متنفر میکنه اونم سیاستاشه