2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین جواب سونومو ببینید فولیکولام عجیب نیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 89 پست
من از اون نوع خاصم     و این ماه دوبسته دوز نهصد گرفتم اما برا ای وی اف، وقعا دکتر بی فکر ...

عزیزم اتفاقا"از یه جهت بهتره که انشالله جنین زیاد باشه یه تعدادی رو فریز میکنن و بعدا"میتونی دوباره انتقال بدی.روش دکترها فرق داره

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ینی چی میشه..میشه یکم توضیح بدی من زیاد سردرنمیارم..سیکل پانچر چیه

عزیزم سیکل پانکچر برای ای وی اف هست 

حالا نگران نباش فقط زیر نظر دکتر باش 

بعد امپول ک برای ازادسازی تخمک بهت میدن و تزریق کردی 

اگر تا ۲ الی ۴ روز بعد احساس سنگینی توی شکم و رحم و یا درد و یا تهوع شدید و بیحالی داشتی حتما با دکترت تماس بگیر و حتما حتما سونو بده 

ان شاءالله ک خیلی زود زود باردار میشی😍😍😍😘

راستی عزیزم مصرف اب و مایعات خیلی زیاد داشته باش 

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزیزم اتفاقا"از یه جهت بهتره که انشالله جنین زیاد باشه یه تعدادی رو فریز میکنن و بعدا"میتونی دوباره ...

نه دکتر من که دستورش درسته اخه من با بیستا امپول سینال اف فقط دو یا سه تا فولی دارم اونم ریز دکتر اون خانم رو میگم چقدر بیفکری کرده به عنوان درمان اولیه این دارو رو داده

هایپر برای انتقال جنین هست.برای آی وی اف اینطوریه

عزیزم هایپر بعد از پانکچر صورت میگیره نه انتقال جتین 

وقتی بیش از حد حد تخمک تحریک بشه هایپر میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
١سال اقدام بودم با اولین باری ک بهم دارو داده اینا رو داده ٧تا گونال..چی میشه ینی؟.چ مشکلاتی بوجود م ...

۷ تا گونال چندواحدی زدی ؟

توروخدا جدی میگی ؟

اسم دکترت چیه ؟کدوم شهر هستین ؟

من هنگ کردم 

من ۷ تا گونال زدم برای سیکل ای وی اف 

روی چ حسابی برای اقدام طبیعی بهت گونال داده 

نکنه تو سیکل ای وی اف هستی ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من از اون نوع خاصم     و این ماه دوبسته دوز نهصد گرفتم اما برا ای وی اف، وقعا دکتر بی فکر ...

عزیزم منم سیکل ای وی اف هم با گونال بوده 

و یه هایپری وحشتناک تجربه کردم و ۱۰ روز بیمارستان بودم 

حتی نمیخوام یادم بیاد چی کشیدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هایپری ینی چی؟الان چیکارکنم شما بگید لطفا

هیچی عزیزم 

کاری نمیخواد بکنی 

توکل بر خدا فقط بکن 

حتما دکترت برات صلاح دیده 

فقط تو پست قبل تر گفتم اگر بعد تزریف امپول ازاد سازی تا دوروز الی ۴ روز درد و یا احساس سنگینی یا تورم شکم یا تهوع و بیحالی داشتی برو سریع دکتر و سونو حتما بده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40