2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین جواب سونومو ببینید فولیکولام عجیب نیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 89 پست
به خدا من قصد استرس دادن به استارتر نداشتم چون واقعا خودم درک میکنم این پروسه درمانی خودش چقدر استرس ...

منم همینطور 

کلا ناباروری از اول تا اخرش استرس خالص هست 

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات عزیزدلممم ممنونم ان شاءالله دعا کن برام بارداری سختی میگذرونم دعا کن ب سلاپتی بغلشون بگیرم  ...

توکل کن به خدا انشالله صحیح و سالم میان بغلت ،ذکر یا حفیظ رو زیاد بگو 

سوره مبارکه حجرات: پیامبر(صلی الله علیه وآله) فرمود: هر که سورة حجرات را بخواند، برای حفظ جنینش از خطرها و سقط، موثر است

گرم چت کردن شدم یادم رفت برنج بپزم تازه گذاشتم سر گاز    

عزیزممم😁😁😁😘نوش جان

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
توکل کن به خدا انشالله صحیح و سالم میان بغلت ،ذکر یا حفیظ رو زیاد بگو  سوره مبارکه حجرات: ...

اتفاقا میگم این ذکرو 

سوره حجرات هم صوتش میزارم هم هرروز میخونمش 

مرررسی ک گفتی😍😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۷ تا گونال چندواحدی زدی ؟ توروخدا جدی میگی ؟ اسم دکترت چیه ؟کدوم شهر هستین ؟ من هنگ کردم  م ...

ن بابا طبیعی مبخوام اقدام کنم

میشه ازتون خواهش کنم برا سلامتی نینیم صلوات بفرستين؟
۷ تا گونال چندواحدی زدی ؟ توروخدا جدی میگی ؟ اسم دکترت چیه ؟کدوم شهر هستین ؟ من هنگ کردم  م ...

فرزانه جابری اصفهان..اره ٧تا گونال

نکنه سینال داده دکترش و استارتر اشتباه خونده ؟ ولی خب سینال هم تو هر دوره بیشتر از ۳ تا نهایت ۴ تا ...

نه عزیزم.گونال داد..قبلش سینال داده بود بهش نشون دادم گفت این ایرانیه گوناله من بهت گفتم گنال اف بگیر رفتم عوضشون کردم با سینال

عزیزم هایپر بعد از پانکچر صورت میگیره نه انتقال جتین  وقتی بیش از حد حد تخمک تحریک بشه هایپر م ...

بله منظورم این بود کسانی که میخوان ivfکنن،احتمال هایپری وجود داره.شما باivfباردار شدی؟

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد