2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین جواب سونومو ببینید فولیکولام عجیب نیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 89 پست
هعیی خیلی ناراحتم😭این ماه امید داشتم اون که درسته دست خداست ولی میخام بدونم عفونت نمیزاره بچه بشه ر ...

بهتره که درمان بشه.الکی استرس نگیر.دکتر رفتی بهش بگو قرص یا پماد میده

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها عکسش نمیاد هرکاری میکنم .یه ٢٢یه ٢٠یه١٨.١۴.١٢.٢٢.١٩و ٨تا فولیکول ١٠

اسم دکترت چیه؟

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد
چرا اخه گونال زدی ؟ گونال معمولا سیکل پانکچر استفاده میکنن اینهمه تخمک اخه  لطفا حواست باشه ...

چرا ینی چی میشه..میشه یکم توضیح بدی من زیاد سردرنمیارم..سیکل پانچر چیه

میشه ازتون خواهش کنم برا سلامتی نینیم صلوات بفرستين؟
منم فکر کردم برا ای وی اف این فولیکولا

منم تعحب کردم 

جدیدا دکترا حتی برای ای یو ای هم ریسک نمیکنن و گونال نمیدن 

گونال فقط برای سیکل پانکچر میدن 

مگر اینکه مریض خاصی باشه 

ک استارتر بعیده از اون نوع باشه

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
میگم اگه امپول ازادسازی بدند بهشون احتمال داره که هایپر بشن ؟ یا فقط ای وی اف اینجوریه؟

هایپر برای انتقال جنین هست.برای آی وی اف اینطوریه

منم تعحب کردم  جدیدا دکترا حتی برای ای یو ای هم ریسک نمیکنن و گونال نمیدن  گونال فقط برا ...

١سال اقدام بودم با اولین باری ک بهم دارو داده اینا رو داده ٧تا گونال..چی میشه ینی؟.چ مشکلاتی بوجود میاد با این همه فولیکول مگه؟

چرا ینی چی میشه..میشه یکم توضیح بدی من زیاد سردرنمیارم..سیکل پانچر چیه

پانکچر یعنی با بی هوشی تخمک رو برمیدارن برای ivf

میگم اگه امپول ازادسازی بدند بهشون احتمال داره که هایپر بشن ؟ یا فقط ای وی اف اینجوریه؟

بالای ۲۰ تا احتمال هایپر شدن داره در هر صورت 

البته بعضیا حساس تر هستن و بالای ۱۵ تا هایپر میشن 

بعد فرض کن این خانم باردار هم شده باشه 

من واقعا تعجب میکنم از این تصمیم دکترشون 

خیلی ریسک کردن 

معمولا با این حجم از تخمک حتی بعد پانکچر دکتر انتقال نمیده چون خطر هایپری داره مریض 

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
بالای ۲۰ تا احتمال هایپر شدن داره در هر صورت  البته بعضیا حساس تر هستن و بالای ۱۵ تا هایپر میش ...

هایپری ینی چی؟الان چیکارکنم شما بگید لطفا