خونشون بودیم. بیچاره کلی زحمت کشید، همش با مادرم سرپا بودن، جوجه درست کردن بابام همش بالای سر زغال بود. ک ب ما خوش بگذره. اخرشب گفت پسرمو ک یکسالونیمه ببره پیاده ی دور بزنه بعد ما بریم خونمون. دوتایی خورده بودن زمین. پسرم از دهنش و دماغش خون اومد و لبش بادکرده. از وقتی اومدم خونه ناراحت بابامم. با مادرم دست پاچه بودن ک شوهرم نفهمه. ن ک شوهرم کاری داشته باشه. انگار خودشون خجالت میکشیدن ک بفهمه.هم ناراحت بابامم هم پسرم. تاریک بود حیاط زیاد معلوم نبوداونجا. اوردم خونه فهمیدم چ خبره. الکی ب بابام گفتم فقط همون خونه اومده هیچیش نشده. 😔😔
به شوهرت بگو که اگه رفتین اونجا یا اونا اومدن جوری رفتار نکنه که یادشون بیافته دوباره ناراحت شن اصلن شوهرت بگه بهشون چیزی نشده. چون احساس میکنم به خاطر اینکه شوهرت حساسه بنده خدا پدرت هم خجالت کشیده...
از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه
🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻 نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد... 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
اره. درسته. ولی سر انگار حساسه. ادم میترسه. مرسی عزیزم
اگه هم بعدا شوهرت گفت چی شده بگو شیطنت کرد افتاد زمین.حرفی از بابات نزن.
🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻 نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد... 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
یک شانه ی مردانه میخواهم،تاهق هقم آرامتر باشد شاید که یک شب سهمم ازدنیا،آرامشی بی دردسر باشد دیگر تقلایی نمیماند،ثابت کنم من باتو خوشبختم وقتی که سهم دیگران با تو،هرلحظه از من بیشتر باشد باید برای گریه و شانه،یک باور ازتنهایی ام باشم دلواپس زن بودن خویشم،تاکی همیشه کور و کر باشم!؟