2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده. بابام پسرمو برد بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 79 پست

عاخی عزیزم فردا به بابات زنگ بزن حالشو بپرس که دلش نگیره ، پسرتم زود خوب میشه نگران نباش ، اینقد این اتفاقا میوفته تو بازیشون که عادت میکنی

یه صلوات برای حاجت رواییم بفرست لطفا❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودشون دوباره نیم ساعت پیس زنگ زدن. نخابیده بودن. گفتم بابا خوبه. هیچیش نیست

به شوهرت بگو که اگه رفتین اونجا یا اونا اومدن جوری رفتار نکنه که یادشون بیافته دوباره ناراحت شن اصلن شوهرت بگه بهشون چیزی نشده. چون احساس میکنم به خاطر اینکه شوهرت حساسه بنده خدا پدرت هم خجالت کشیده...

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه
به شوهرت بگو که اگه رفتین اونجا یا اونا اومدن جوری رفتار نکنه که یادشون بیافته دوباره ناراحت شن اصلن ...

من خودم نذاشتم شوهرم بفهمه. دوقلو دارم. شوهرم با اون یکی سرگرم بود. تا اومدیم خونه پسرم رو بردم اتاق خابوندم. 

میترسم دندون پسرم شکسته باشه. دهنشو باز نمیکرد ببینم. کلی باد کرده

الان تو خاب ببین

انشالا ک چیزی نشده...یکم یخ بزار یا اگه خابه حوله بزار یخچال بعد بزار رو لبش تا سریع ورمو بکشه

بچه بودیم میدوییدیم زانوهامون جر میخورد خونین و مالین میرفتیم پیش مامان نگاه میکرد میگفت بدو بازیتو کن چیزی نیست😂😂😂

تا فردابادش میخابه؟ 

کاش روی صورتش یخ میذاشتی‌ بادشو میخوابوند سریع.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
الان تو خاب ببین انشالا ک چیزی نشده...یکم یخ بزار یا اگه خابه حوله بزار یخچال بعد بزار رو لبش تا سر ...

اره. درسته. ولی سر انگار حساسه. ادم میترسه. مرسی عزیزم

اره. درسته. ولی سر انگار حساسه. ادم میترسه. مرسی عزیزم

اگه هم بعدا شوهرت گفت چی شده بگو شیطنت کرد افتاد زمین.حرفی از بابات نزن.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
من خودم نذاشتم شوهرم بفهمه. دوقلو دارم. شوهرم با اون یکی سرگرم بود. تا اومدیم خونه پسرم رو بردم اتاق ...

خدا حفظشون کنه برات. احتمالا علت نگرانی شون اینه که نکنه به خاطر این موضوع همسرت دعوا کنه باهات و تو هم ناراحت شی...

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه
الان تو خاب ببین انشالا ک چیزی نشده...یکم یخ بزار یا اگه خابه حوله بزار یخچال بعد بزار رو لبش تا سر ...

تازه آخرشم دوتا فحش نثارمون میکردن که ذلیل مرده حواست کجابود😂😂😂

یک شانه ی مردانه میخواهم،تاهق هقم آرامتر باشد                       شاید که یک شب سهمم ازدنیا،آرامشی بی دردسر باشد               دیگر تقلایی نمیماند،ثابت کنم من باتو خوشبختم                      وقتی که سهم دیگران با تو،هرلحظه از من بیشتر باشد                  باید برای گریه و شانه،یک باور ازتنهایی ام باشم                          دلواپس زن بودن خویشم،تاکی همیشه کور و کر باشم!؟