2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده. بابام پسرمو برد بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 79 پست

طفلکی پدرت خواسته خوش بگذره به نوه ش بنده ی خدا...خدا حفظش کنه برات پدرت رو😍عیب نداره خودت رو ناراحت نکن اتفاقیه که افتاده یه هفته ای خوب مبشه

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طفلکی پدرت خواسته خوش بگذره به نوه ش بنده ی خدا...خدا حفظش کنه برات پدرت رو😍عیب نداره خودت رو ناراح ...

ناراحت بابامم.میخاست ب ما خوش بگذره. انقدر با مامانم دست پاچه بودن

صدقه بده.بابات چیزیش نشده؟طفلکیا از دماغشون درومد هرچی بهشون تو بودن شما خوش گذشت.بگو هیچی نشده .صور ...

ب بابام گفتم هیچی نشده. ولی کلی تو همون حیاطشون از بینی و دهنش خون اومد.، 😔😔😔

ناراحت بابامم.میخاست ب ما خوش بگذره. انقدر با مامانم دست پاچه بودن

زنگ بزن بهشون بگو که چیزی نشده دلداری بده بهشون بگو خوبه پسرم شما هم نگران نباشین 

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه

چیزی نیس منم دیروز با دخترم خردم زمین  خوب میشه زود 

جان مادرت نی نی یار دیگه منو تعلیق نکن این 4 رومین شماره کاربری هستفرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دا
بهشون اطمینان بدین که به خیر گذشته چیزی نشده بنده های خدا نگرانن دلم برای باباتون سوخت خدا حفظشون کن ...

اره. منم ناراحت بابامم. بیشتر جلوی شوهرم ناراحت بود. شوهرم ی مرد فوق العاده فوقالعاده حساسه. 

ب همسرم نگفتم چی شد اصلا. ندیدش. تا اوردمش خابوندمش. اونم با دخترم مشغول بود ندید

خوب تا فردا خوب میشه

نگران نباش

بعدم اتفاقه افتاده عمدی ک نبوده خداروشکر چیز مهمی نیست ک بخای خودتو نگران و عصبی کنی

زنگ بزن بهشون بگو که چیزی نشده دلداری بده بهشون بگو خوبه پسرم شما هم نگران نباشین 

خودشون دوباره نیم ساعت پیس زنگ زدن. نخابیده بودن. گفتم بابا خوبه. هیچیش نیست

ب بابام گفتم هیچی نشده. ولی کلی تو همون حیاطشون از بینی و دهنش خون اومد.، 😔😔😔

عیبی نداره عزیزم

پسر من ده بار اینجوری شده.هی افتاده و پر خون شده.لبش چندبار از داخل پاره شده.ولی زود خوب میشه

خوب تا فردا خوب میشه نگران نباش بعدم اتفاقه افتاده عمدی ک نبوده خداروشکر چیز مهمی نیست ک بخای خودت ...

میترسم دندون پسرم شکسته باشه. دهنشو باز نمیکرد ببینم. کلی باد کرده