2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقت یکبار آبش میدی

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

من انقد درگیر بودم باهاش تازه یکم خوب شده گوش شیطون کر

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
چیکارش کردی بگو توروخدا

اول اینکه آبیاریش باید درست باشه نه اینکه هروقت خواستی آبش بدی آبیاری زیادو دوست نداره کود استمپلکس دادمش گذاشتم پشت پنجره جنوبی البته پرده  جلوشه که نور مستقیم نخوره

هفته ای یکبار

وقتی آبش میدی بعدش حتما زیر گلدونیتو خالی کن اب هم در حد یه بطری نوشابه بده

دیفن خیلی حساسه لامصب منکه سر دیفنم پیر شدم