2777
2789
پروفایلت رو عوض کردی ؟ یا یه کاربر دیگه هستی عزیزم ؟

پروفایلم رو عوض کردم سارگلم 

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلمای ما هیچوقت نمیگفتن گمشو 😐

📍۱.چه کسانی بهروز وثوقی، فردین وملک مطیعی رو ممنوع التصویر کردن؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی محسن مخملباف📍 ۲.چه کسانی طرح تفکیک جنسیتی در معابر اتوبوسهای خط واحد و..... را ارائه دادند؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی حسن روحانی  📍۳.چه کسانی از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتند؟  سعید حجاریان ابراهیم اصغرزاده معصومه ابتکار حبیب الله بیطرف سید محمد رضا خاتمی محسن میرداماد کمال تبریزی 📍۴.چه کسانی برای اولین بار طرح حجاب اجباری را پیشنهاد دادند؟ حسن روحانی میرحسین موسوی زهرا رهنورد مصطفی تاجزاده   📍 ۵.چه کسانی اساتید دانشگاه هارا به بهانه انقلاب فرهنگی اخراج کردند؟ عبدالکریم سروش صادق زیباکلام 📍۶.چه کسانی در پیشانی زنان بدحجاب پونز فرو میکردند و به بهانه مبارزه با ترویج فحشا به سینماها حمله میکردند؟ اکبر گنجی📍۷.چه کسانی خواهان جنگ با آمریکا در دفاع از صدام شدند؟ علی اکبر محتشمی پور صادق خلخالی  🔍 نکته :همه ی افراطیون اول انقلاب از اصلاح طلبان امروزی هستند📝امیر المومنین علیه السلام :دیده نمی شود نادان مگر آنکه تندرو است یا کندرو نهج البلاغه ص47                                        
 ساره بیات بازیش ضعیف شده تو هزار تو دیدستش؟

کلا یکنواخت بازی میکنه ..دفعه اول تو عاشقانه دیدم خوشم اومد الان تو هر فیلمی همون نگاه صدا..واکنش نداره

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
یبار معلممون گفت جریمه بنویس گفتم نمینویسم گفت پس برو بیرون منم لبخند زدم گفتم باشه خسته نباشید پفکم ...

مگه اجازه میدادن پفک ببریا تو مدرسه؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

ما میگف برو بیرون ریلکس وسایلمو جمع میکردم میرفتم بعد پنج دقه ميديدم ی10 نفر دیگه ام پشت سر من میان بیرون 😂😂😂😂

و درد به مویرگ هایمان رسیده اما هنوز لبخند می‌زنیم :)
ما ی همکلاسی داشتیم وقتی معلم مینداختش بیرون اصلا عین خیالش نبود با اینکه دختر بود!😂

احیانا من نبودم ؟ 

چون ما همیشه یه کاری میکردیم بندازنمون بیرون بریم اکیپی بیرون بشینیم بخندیم مثلا یهو گروهمون میگفت کتاب نیاوردیم میرفتیم بیرون چقدر حال میداد

اسمتو خیلی دوست دارم کلیپ مزاحمت     چرا به میترا گیر دادین بیشعورا

وای منم.انقدر خندیدم دیدم تازه پروفایل و اسمشو

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
ما وقتی یکیمونو بیرون میکردن همون ردیف همه میرفتیم بیرون😂😂😂

ما یبار این کارو کردیم 😐

گفت هرکی دوست نداره بره ما هم رفتیم 😐

📍۱.چه کسانی بهروز وثوقی، فردین وملک مطیعی رو ممنوع التصویر کردن؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی محسن مخملباف📍 ۲.چه کسانی طرح تفکیک جنسیتی در معابر اتوبوسهای خط واحد و..... را ارائه دادند؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی حسن روحانی  📍۳.چه کسانی از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتند؟  سعید حجاریان ابراهیم اصغرزاده معصومه ابتکار حبیب الله بیطرف سید محمد رضا خاتمی محسن میرداماد کمال تبریزی 📍۴.چه کسانی برای اولین بار طرح حجاب اجباری را پیشنهاد دادند؟ حسن روحانی میرحسین موسوی زهرا رهنورد مصطفی تاجزاده   📍 ۵.چه کسانی اساتید دانشگاه هارا به بهانه انقلاب فرهنگی اخراج کردند؟ عبدالکریم سروش صادق زیباکلام 📍۶.چه کسانی در پیشانی زنان بدحجاب پونز فرو میکردند و به بهانه مبارزه با ترویج فحشا به سینماها حمله میکردند؟ اکبر گنجی📍۷.چه کسانی خواهان جنگ با آمریکا در دفاع از صدام شدند؟ علی اکبر محتشمی پور صادق خلخالی  🔍 نکته :همه ی افراطیون اول انقلاب از اصلاح طلبان امروزی هستند📝امیر المومنین علیه السلام :دیده نمی شود نادان مگر آنکه تندرو است یا کندرو نهج البلاغه ص47                                        

یکبار در حین تدریس یکی از شاگردام اینه درآورده بود و داشت کلیپسشو درست میکرد من با اینکه کلا دبیر مهربونی ام نمیدونم چرا عصبی شدم و انداختمش بیرون هنوزم عذاب وجدان دارم خدا کنه منو بخشیده باشه ...هر چند جلسات بعدی باهاش خیلی خوب بودم با اینکه درسش ضعیف بود اما باز یادش میفتم از خودم خجالت میکشم...

ما یبار این کارو کردیم 😐 گفت هرکی دوست نداره بره ما هم رفتیم 😐

تو دانشگاهم یبار استاد گفت هر کی دوس نداره کوش کنه بره همه رفتیم جز دو‌نفر ،،میخواست خفمون کنه😂😂😂

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
احیانا من نبودم ؟  چون ما همیشه یه کاری میکردیم بندازنمون بیرون بریم اکیپی بیرون بشینیم بخندیم ...

نمیدونم🤣

من با اینکه درسم عالی بود ولی همیشه فوبیای بیرون انداخته شدن داشتم😂😂😅

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍