🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟
زمان ما که میگفتیم خودت گمشو دعوا میشد معلم فرار میکرد
چرا ترکیدی؟ 😐
📍۱.چه کسانی بهروز وثوقی، فردین وملک مطیعی رو ممنوع التصویر کردن؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی محسن مخملباف📍 ۲.چه کسانی طرح تفکیک جنسیتی در معابر اتوبوسهای خط واحد و..... را ارائه دادند؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی حسن روحانی 📍۳.چه کسانی از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتند؟ سعید حجاریان ابراهیم اصغرزاده معصومه ابتکار حبیب الله بیطرف سید محمد رضا خاتمی محسن میرداماد کمال تبریزی 📍۴.چه کسانی برای اولین بار طرح حجاب اجباری را پیشنهاد دادند؟ حسن روحانی میرحسین موسوی زهرا رهنورد مصطفی تاجزاده 📍 ۵.چه کسانی اساتید دانشگاه هارا به بهانه انقلاب فرهنگی اخراج کردند؟ عبدالکریم سروش صادق زیباکلام 📍۶.چه کسانی در پیشانی زنان بدحجاب پونز فرو میکردند و به بهانه مبارزه با ترویج فحشا به سینماها حمله میکردند؟ اکبر گنجی📍۷.چه کسانی خواهان جنگ با آمریکا در دفاع از صدام شدند؟ علی اکبر محتشمی پور صادق خلخالی 🔍 نکته :همه ی افراطیون اول انقلاب از اصلاح طلبان امروزی هستند📝امیر المومنین علیه السلام :دیده نمی شود نادان مگر آنکه تندرو است یا کندرو نهج البلاغه ص47
ما ابتدایی بودیم بخدا یه مدت یکی مامور شده بود کیفمون رو قبله ورود به مدرسه میگشت تا پفکو لواشکو چیپس اینا نداشته باشیم.راهنمایی یادمه چند تا اقا از اداره اموزش پرورش اومده بودن پرسو جو که تو بوفه چیپسو پفک چیزی میفروشن یا نه؟فقط و فقط پفیلا دبیرستانم اگه یواشکی میبردیم که هیچی اگه میدیدن میگرفتن چه عذابی کشیدیم ما فقط میخواستیم بریم اردو میتونستیم ببریم
من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
ما ابتدایی بودیم بخدا یه مدت یکی مامور شده بود کیفمون رو قبله ورود به مدرسه میگشت تا پفکو لواشکو چیپ ...
مال دهه چندی؟ ما تو بوفه ساندویچ ماکارونی سالاد ماکاردنی چیپس پفک همه چی داشتیم
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟
سال هفتادو پنج بدنیا اومد یعنی ده هشتاد میرفتم مدرسه
منم متولد ۷۵ ام