2777
2789
عنوان

لایحه سخت کردن طلاق برای مردان

240 بازدید | 13 پست

🔴 ‏معصومه ابتکار گفته «لایحه سخت کردن طلاق برای مردان» در حال تنظیم است.

به جای دادن حق طلاق به ‎زنان و آسان کردن طلاق برای زنان، طلاق را برای مردان سخت می‌کنند.

‏از عواقب چنین طرح‌هایی که منجر به سخت‌تر شدن یا طولانی‌تر شدن پروسه طلاق می‌شود، افزایش خشونت خانگی است. چه عجیب که برای تنظیم لایحه به این امر بدیهی که کمتر کسی است که نداند، توجه نشده!

+ تهش میرسیم به اونجا که هیچکس نتونه ‎طلاق بگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نفهمیدم

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢

یعنی یه مرد هر وقت عشقش کشید نتونه زنشو طلاق بده ... فکر کنم میخوان یکم شرایط طلاق دادن رو سخت تر کنن .. از اون طرف میگن ممکنه خشونت تو خونه ها زیاد شه .. یعنی یه مرد نتونه زنشو طلاق بده یه جور دیگه اذیتش کنه

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹