2777
2789
عنوان

باردارم، یه ناهار آسون بگید درست کنم😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 4601 بازدید | 71 پست
چاقی توبارداری یه طرف ،بدتراز اون چاقی توشیردهیه.آدم غذابخوره چاق میشه نخوره بچه گرسنه میمونه.اه

فکرکنم به اندازه و طبق کالری مجاز غذا خوردن تو شیردهی کاری میکنه که هم شیر کافی تولید بشه هم ادم لاغر بشه..من بچم شیرخشکی بود راحت بودم تو این مورد

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
سسش ضرر نداره؟

من اخراشم نمیدونم میخورم اونم همیشه ن 

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکرکنم به اندازه و طبق کالری مجاز غذا خوردن تو شیردهی کاری میکنه که هم شیر کافی تولید بشه هم ادم لاغ ...

نه خانومی به این سادگیها اگه بود که خوب میشد.من دوتا پسرشیر دادم هرکدومم یه جور متفاوت بوده.فرضیه بردار نیست

منم میلم نمیکشید زیاد.انقدر کل زندگیم دنبال رژیم و کم خوری بودم باردار که شدم جبران گذشته رو کردم حس ...

ای جان😁😁😍 عزیزم. منم همش گوجه سبز میخورم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

نه خانومی به این سادگیها اگه بود که خوب میشد.من دوتا پسرشیر دادم هرکدومم یه جور متفاوت بوده.فرضیه بر ...

میگم که تجربه ش رو ندارم عزیزم...ولی شاید جوابگو باشه امتحانش ضرر نداره...البته رزیم شیردهی هم داریم که هم شیر تولید بشه هم لاغر بشه مادر

من ۶۷ بودم ۹۷ شدم .بعداز زایمان رزیم گرفتم الان ۶۰ کیلو ام😊😊منم تپل بودم ولی برام مهم نبود چاق شدن ...

ماشالله😁من همش ترسوندنم که کمردرد و پا درد میگیری. پس شاید منم ۹۰تا۱۰۰بشم😐😐😂😂😂

اره منم باردارم همه چی میخورم ازهیچی بدم نمیاد فقط چندروزه از گوشت مرغ بدم اومده خودم درست میکنم ولی ...

بازم خوش بحالت میتونی بخوری. من به بدبختی الان عدس پلو و گوشت چرخ کرده درست کردم بوش زد زیر دلم دیگه نمیتونم بخورم😭😭😭😭

ماشالله😁من همش ترسوندنم که کمردرد و پا درد میگیری. پس شاید منم ۹۰تا۱۰۰بشم😐😐😂😂😂

کلا ادم سنگین که بشه زانو درد زیاد میگیره مخصوصا اخرای باردتری..البته کنترل رو وزن داشته باشی خوبه ..پیاده روی داشته باش تو خونه 

منم بارداربودم دوست داشتم یوهو یه غذای گرم بیاد توی سفره. 😁کباب تابه ایی. مرغ سینه خورد کرد زردجوبه ...

دقیقا عین من😁😁😁 حالا من از مامانم اینا خیلی دوره خونم مگر نه برام درست میکرد. مادرشوهرمم دستپختش اصلااااا خوب نیست همون موقعم دوست نداشتم. مرغ نمیتونم. از طعمش بدم میاد😥😥

چاقی توبارداری یه طرف ،بدتراز اون چاقی توشیردهیه.آدم غذابخوره چاق میشه نخوره بچه گرسنه میمونه.اه

ای بابا☹☹ آره واقعا. بدتر همش اینکه از قبلم تپل باشی☹😐😐😐😐

کلا ادم سنگین که بشه زانو درد زیاد میگیره مخصوصا اخرای باردتری..البته کنترل رو وزن داشته باشی خوبه . ...

آره درسته. باشه عزیزم ممنون🌹😘