2777
2789
عنوان

باردارم، یه ناهار آسون بگید درست کنم😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 4610 بازدید | 71 پست
ا نخوندم اونجاشو😂😂😂 باشه پس نیمرو 😁😁

😅😅عزیزم. خداروشکر از تخم مرغ بدم نمیاد. حالا یه کاریش میکنم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دوره بدی بود هنوز یادم میفته گرسنم میشه خخ

من حالا نصف شبا ضعف خیلیییی شدید میکنم شوهر بدبختمو از خواب بیدار میکنم یه چیزی برام بیاره بخورم😂😂😂

يه برنج كته كن و بعد 

يه برنج كته كن و بعد تو ماهيتابه گوشت چرخ كرده بريز حتي بدون روغن يا كمي روغن تفت بده و نمك فلفل بزن نميدونم دوست داري يا نه اما هم مقويه هم راااحت من بعضي سحراي ماه رمضون پارسال كه حامله بودم اين گوشت چرخ كرده با نون ميخوردم 

گوشت چرخ کرده داری با پیاز سرخ کن بخور 

دارم عزیزم. ولی واقعا حال خودمو نمیدونم، یهو همونم نمیتونم بخورم😞 اون روز قرمه سبزی به اون خوشمزگی درست کردم دو قاشق بیشتر نتونستم بخورم😥😭چقدر سخته

يه برنج كته كن و بعد تو ماهيتابه گوشت چرخ كرده بريز حتي بدون روغن يا كمي روغن تفت بده و نمك فلفل بزن ...

باشه عزیزم. ممنون😘🌹

آره اینم خوبه

کته عدس...کته هویج ...کته شوید ...ساندویچ مرغ...سیب زمینی سرخ شده...

وااای برعکس منی .من تو بارداری حتی صبحانه هم باید غدا میخوردم اونم فقط برنجی ..

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
نوش جانت. منم دوست دارم اتفاقا ولی میگم سس داره چربه. میترسم وزنم از الان بالا بره😥

فدای سرت بابا.اگر بخاطر بالا رفتن وزن نگرانی که نگران نباش .بارداری بهترین دوران برای پرخوریه..من ۳۰کیلو اضافه کردم تو بارداری ولی بعدازبارداری ۳۵ کیلو کم کردم .انقدر شاد بودم وقتی میرفتم رو ترازو و دکتر میگفت این هفته ۳کیلو اصاعه کردی😂

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤