انقدر دلم میخاست یکی یه غذای گرم بزاره جلوم😥😭 یه ناهار آسون بگید زیاد چرب نباشه. گوجه و رب گوجه هم توش نباشه چون حالم بهم میخوره از بوش☹☹☹اونایی که باردارین ناهار چ چیزایی درست میکنین؟؟همه چیز میتونین بخورین؟
پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
يه برنج كته كن و بعد تو ماهيتابه گوشت چرخ كرده بريز حتي بدون روغن يا كمي روغن تفت بده و نمك فلفل بزن نميدونم دوست داري يا نه اما هم مقويه هم راااحت من بعضي سحراي ماه رمضون پارسال كه حامله بودم اين گوشت چرخ كرده با نون ميخوردم
نوش جانت. منم دوست دارم اتفاقا ولی میگم سس داره چربه. میترسم وزنم از الان بالا بره😥
فدای سرت بابا.اگر بخاطر بالا رفتن وزن نگرانی که نگران نباش .بارداری بهترین دوران برای پرخوریه..من ۳۰کیلو اضافه کردم تو بارداری ولی بعدازبارداری ۳۵ کیلو کم کردم .انقدر شاد بودم وقتی میرفتم رو ترازو و دکتر میگفت این هفته ۳کیلو اصاعه کردی😂
خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤