2777
2789
عنوان

باردارم، یه ناهار آسون بگید درست کنم😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 4608 بازدید | 71 پست
کته عدس...کته هویج ...کته شوید ...ساندویچ مرغ...سیب زمینی سرخ شده... وااای برعکس منی .من تو بارداری ...

آخی عزیزم. من اصلا چیز خاصی دلم نمیکشه😞 فقط میوه میتونم بخورم، مخصوصا گوجه سبز، کشک، پفک همینا فقط😭

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

فدای سرت بابا.اگر بخاطر بالا رفتن وزن نگرانی که نگران نباش .بارداری بهترین دوران برای پرخوریه..من ۳۰ ...

😅😅😂 چقدر خوبه اینجوری. آخه من خودم تپلم ۷۰و خورده ای هستم ، البته شاید الان کمتر باشم چون چند وقتیه غذای درست حسابی نخوردم. وزنت چقدر شد تو بارداری؟

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میلم نمیکشید زیاد.انقدر کل زندگیم دنبال رژیم و کم خوری بودم باردار که شدم جبران گذشته رو کردم حسابی کیف کردم...فقط اوایل بارداری خیلی هوس قره قروت میکردم گاهی نصفه شبا بیدارمیشدم ۱قاشق میخوردم مبخوابیدم ..

ایشالا اشتهای توام باز بشه هوس غداهای خوشمزه بکنی حالشو ببری

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
😅😅😂 چقدر خوبه اینجوری. آخه من خودم تپلم ۷۰و خورده ای هستم ، البته شاید الان کمتر باشم چون چند وقت ...

من ۶۷ بودم ۹۷ شدم .بعداز زایمان رزیم گرفتم الان ۶۰ کیلو ام😊😊منم تپل بودم ولی برام مهم نبود چاق شدن تو بارداری 

اره منم باردارم همه چی میخورم ازهیچی بدم نمیاد فقط چندروزه از گوشت مرغ بدم اومده خودم درست میکنم ولی نمیخورم دلمو زده

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
اره منم باردارم همه چی میخورم ازهیچی بدم نمیاد فقط چندروزه از گوشت مرغ بدم اومده خودم درست میکنم ولی ...

یه مدت غداهاتو تغییر بده دوباره میلت میکشه

😅😅😂 چقدر خوبه اینجوری. آخه من خودم تپلم ۷۰و خورده ای هستم ، البته شاید الان کمتر باشم چون چند وقت ...

ولش عزیزم به وزن اهمیت نده من که تاخرخره میخورم گورپدرچاقی

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون

منم بارداربودم دوست داشتم یوهو یه غذای گرم بیاد توی سفره. 😁کباب تابه ایی. مرغ سینه خورد کرد زردجوبه و پیازخورد کن زیرشو کم کن بذار اب بندازه و سرخ شده بخوره. 

چیکارا کردی

بچم شیرخشکی بود..از همون ماه اول زایمان رژیم گرفتم تا الان که ۲ سالشه همچنان رژیمم ...دیگه رژیم و کم خوری جزوی از زندگیم شده و پرخوری کنم حالم بد میشه...