2777
2789
ببین گلم اصلا به تو ربطی نداره اون معتاد سده به اون فیلما......یه جور وابستگی مغزیه ....باید سعی کنی ...

به خدا من ديگه نميدونم بايد چيكاركنم هركاري كه فكرشو بكني كردم در طول اين ٤سال

فكرميكنم خودش بايد بخواد تا بشه

احتمالا زياد حرفامو جدي نميگيره نميفهمه چقد ناراحتم

ديش ديري ديرين ماشالله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا من ديگه نميدونم بايد چيكاركنم هركاري كه فكرشو بكني كردم در طول اين ٤سال فكرميكنم خودش بايد ب ...

سلام پیشنهاد میکنم سایت داداش رضا رو سرچ کنین بعدش سه جلد کتاب راز کنترل شهوت رو دانلود کنین

‏هر چيزی كه به قيمت آرامشت تمام شود، زيادی گران است! 
پس مطمئن باش ک عاشقته و فقط اعتیاد داره... اگه ب مواد مخدر اعتیاد پیدا میکرد هم همین حسو داشتی؟ احتم ...

فكرنميكنم واقعا عاشق من باشه

ادم وقتي كسي رو دوست داره ديگه چشمش جاي ديگه نميچرخه

بعدم من زياد به اين خيانت نكردنش اميدوار نيستم

چون با اين فرموني كه داره جلو ميره فيلماي ناجور و ديدن انواع ورزشكارا و مدلاي لخت توي اينستا، قطعا به زودي گند كارياي ديگه اي هم ازش رونمايي ميشه

ديش ديري ديرين ماشالله
به خدا من ديگه نميدونم بايد چيكاركنم هركاري كه فكرشو بكني كردم در طول اين ٤سال فكرميكنم خودش بايد ب ...

باهاش درمورد احساساتش و اینکه چرا نگاه میکنه و وقتی نگاه میکنه چ حسی داره و... حرف زدی تا حالا؟ البته کاملا دوستانه و ب عنوان کسی ک درکش میکنه!

بهش باید القا کنی ک مشکلش جدی نیست...

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
دوستم چون شوهرش حدود ۱۰ سالی بود این کارو کرده بود دیگ نشد کاری براش بکنن و مشاوره هم که رفت گفت طلا ...

چه يهو موضوع تاپيك منحرف شد همه حرفا كشيده شد به اين سمت😂

اره واقعا سخته خيلي خيلي بيشتر از حد تصور

ديش ديري ديرين ماشالله
رابطه ی زناشوییتون میزونه؟

اره تعجبم از اينه كه مشكلي نداريم و همه چي خوبه

به جز يه مورد كه انتظار كارخاصي رو داشت و با اينكه من انجام دادم حرف خيلي بدي زد كه واقعا بهم برخورد

بهم گفت بلد نيستي!!!!!!باورت نميشه چقد گريه كردم بعدش وقتي تنها بودم

ببخشيد اينارو اينجا گفتم واقعا نميشه به كسي گفت😞

ديش ديري ديرين ماشالله
چه يهو موضوع تاپيك منحرف شد همه حرفا كشيده شد به اين سمت😂 اره واقعا سخته خيلي خيلي بيشتر از حد تصو ...

مشکل همینه... تا کسی در این باره حرف میزنه میشه انحراف... اگه اطلاع رسانی نشه ک خیلی بدتره!!

اکثرا نمیدونن و از روی کنجکاوی درگیر این مسائل پ و ر ن و خودارضایی میشن...

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
چه يهو موضوع تاپيك منحرف شد همه حرفا كشيده شد به اين سمت😂 اره واقعا سخته خيلي خيلي بيشتر از حد تصو ...

نه عزیزم همون موضوع اخلاقه دیگه،اینم یه رفتارشوهرشماس گلم موضوع همین بود