2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رابطه با همسر

اولا ک ربطی ب سیستم فیزیولوژی نداره...

دوما ک بله... تبعاتی داره ک گسترده است و پیشنهاد میکنم ب همون سایت مس ب طلا مراجعه کنید و اطلاعاتتون رو کامل کنید...

متاسفانه تو جامعه ما اطلاعات در این موارد بسیار پایینه...

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
نمیدونم ولی فکر کنم اگه خودارضایی کنن تاثیر داره 

حتی اگه خودارضایی هم نکنن تاثیر میذاره!!!

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
توخونه به خودت میرسی؟

دروغ چرا  خيلي وقته كه نه

چون واقعا ازش ناراحتم و اصلا دوست ندارم به خودم برسم

شايد يه سالي ميشه كه اينطوري شدم

البته مشكلمون مربوط به چند ساله پيشه كه تا الان ادامه داره

باورت نميشه هركاري بگي كردم باهاش حرف زدم منطقي،با گريه با دعوا با التماس با منطق با كتاب يا سايت يا هرچي كه فكرشو بكني

ولي انگار درست بشو نيست

يه وقتايي نميبينه ولي يه وقتايي چند شب پشت سرهم ميبينه

منم احساس ميكنم افسرده شدم

حس ميكنم به اندازه كافي خوب نيستم

ديش ديري ديرين ماشالله
به اینا ربط نداره  من دوستم شوهرش همینجور بود خیلی به خودش می رسید ولی شوهرش به خودارضایی عادت ...

من خودم اونجورفیلمارودوس داشتم ولی به خاطرگناهش دیگه نگانکردم،ولی الانم گیفی که توش زن لختی باشه یاعکس دوس دارم نگاکنم

به اینا ربط نداره  من دوستم شوهرش همینجور بود خیلی به خودش می رسید ولی شوهرش به خودارضایی عادت ...

اره دقيقا ربطي نداره

هميشه به من ميگفت تو خوشگلترين زني هستي كه ديدم 

نميخوام از خودم تعريف كنم ولي واقعا خوشگل بودم هيكلمم خيلي خوب بود

حتي رابطمونم عالي بود ولي همون وقتا فهميدم توي گوشيش و لب تابش پره ازين فيلما

ديش ديري ديرين ماشالله
دروغ چرا  خيلي وقته كه نه چون واقعا ازش ناراحتم و اصلا دوست ندارم به خودم برسم شايد يه سالي م ...

ببین گلم اصلا به تو ربطی نداره اون معتاد سده به اون فیلما......یه جور وابستگی مغزیه ....باید سعی کنی یکم معنویاتشو بهتر کنی و برنامه اشو پر کن ....خستش کن .....نزار حالی براش بمونه 

فکر نکنم درمان بشه چجوری میشه؟

خب ترک اعتیاده دیگه روش هایی داره... اول باید با طرف صحبت بشه تا بخواد...

ولی روند درمانش طولانی تر از بقیه اعتیاد هاست!

از ۳ ماه تا ۲ سال معمولیشه و ممکنه بسته ب اراده فرد بیشتر هم بشه...