الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم شما باردار شدین؟من اقدام اولم واین ماه خودسر بخاطر دوقلوزایی از شب ۳ پریودی شبی ۱خوردم و۶ خردا ...
سلام دوست عزیز...نه من باردار نبودم اون ماه و الان سومین دوره شبی ۳ تا کلومیفن خوردم و در حال اقدامم..ایشالله که باردار باشی و بقیه دوستان هم دست پر بیان و خبرای خوب بیارن
امن یجیب مضطر اذا دعا و یکشف و سو...پسرم ...مسافر بهشتیم دعام کن
منم این ماه اقدامم ایشالا همه ارزومندا این ماه خبرای خوب بشنون 🙏
خدایا من معجزه ها را در کتاب میدیدم اما باور کردم که تو صداها را میشنوی 🙏🙏گر نگهدار من انست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️ خدایا به خودت میسپارمش
دوستان من این ماه اقدام داشتم همیشه قبل از پریود ۵ روز لکه بینی دارم ولی این ماه اولین ماهی ...
سلام، من دوماه اقدام هستم تنبلی داشتم لتروزول و آمپول زدم نشد، هر دو ماه به شدت تمام علایم بارداری رو داشتم، این ماه حتی بی بی هاله انداخت و يه خط کمرنگ شد رفتم از دادم منفی باور نکردم دیشب پری اومد،