2777
2789
عنوان

می شه دوستانه و خواهرانه بگید باید چه گِلی سرم بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1722 بازدید | 99 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باید کمک بگیرم  می شه به من بگید با این وضعیت کرونا می تونم کارگر بگیرم برای یکی دو روز بیا ...

اواش که تاپیک زدی نوشتی مسخره نکنید ،  با خودم فکر کردم چیش مسخره کردن داره؟  الانم مسخره نکرده ولی چرا پستهات انقدر بی ربطه به هم؟ افسردگی چه ربطی به جمع کردن اسباب داره؟ توی هر پست موضوع بی ربطی میگی گفتی بچه هم داری ، یکم ذهنتو جمع و جور کن چجوری به درس و مشق بچه میرسی اینجوری؟

اواش که تاپیک زدی نوشتی مسخره نکنید ،  با خودم فکر کردم چیش مسخره کردن داره؟  الانم مسخره ...

به سختی...با درد و مشقت

همون متلکای اول تاپیک رو نخوندی که خب که چی ما بیاییم برات جمع کنیم

ذهنم نمی کشه اصلن که چی کار باید بکنم

این خونه یه درد بی درمون داره که اونم سوسکه

من به طرز وحشتناکی از سوسک می ترسم

هر شب یه لیست بنویس و هرکاری رو که انجام دادی یکی یکی خط بزن برای خوب شدن حالت تاثیر داره یه دفتر بردار دغدغه ها و نگرانی هاتو بنویس بهت کمک می‌کنه ذهنت خالی بشه و آرامشتون بیشتر بشه حتما روزی نیم ساعت توی خونه ورزش مناسب داشته باشید هم برای روحتون خوبه هم جسم

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
به سختی...با درد و مشقت همون متلکای اول تاپیک رو نخوندی که خب که چی ما بیاییم برات جمع کنیم ذهنم ن ...

بازم این پستت هم بی ربط بود . شما نیاز به استراحت داری به نظرم فقط برو بخواب. فردا بهتر میشی .

به نظرم به خاطر کرونا کارگر نگیری بهتره اگر چاره ایی نداری و واقعا درمونده ایی کارگر بگیر

واقعن درمونده م

قبلن ماشین ظرفشویی خیلی کمکم می کرد

الان اونم ندارم...یه خروار ظرف تلنبار شده

خانمی هم که خونه ی قبلی میومد کمک

می گه اینجا نمی تونه بیاد

فقط در حدی که بیاد تمیز کنه و کارتن ها رو یه گوشه بچینیم

به سختی...با درد و مشقت همون متلکای اول تاپیک رو نخوندی که خب که چی ما بیاییم برات جمع کنیم ذهنم ن ...

اول یه سوسک کش قوی بگیر که همشون کشته بشه بعد شروع کن به تمیز کردن خونه خوردو خورد از کمد ها و کابینت ها شروع کن به چیدن. 

بازم این پستت هم بی ربط بود . شما نیاز به استراحت داری به نظرم فقط برو بخواب. فردا بهتر میشی .

کاش می تونستم

می گم از درد کمر و لگن گاهی مجبورم از عصا استفاده کنم

خواستم نظرات رو بدونم که اگر توی این شرایط یکی دو روز کارگر بگیرم خیلی بده؟