2777
2789
عنوان

خیانت:واقعا اشتباه کردم خاهشا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 33 پست
اره واقعا معمولی بود

عزیزم تو که چت کردی دیگه چرا رفتی بهش گفتی شوهرت که نبود

همه کاری کردم براش ولی قدر ندونست /حالا دیگه تو رو خودم شرمنده نیستم میدونم که همه کاری برا دلم کردم و خودش نخواست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو که چت کردی دیگه چرا رفتی بهش گفتی شوهرت که نبود

نمیدونم خب یع حس لج کردنع بچگونه واسع جلب توجع ک بفهمع ناراحتم واقعا نمیخاستم ندونع،دوسش دارم و نمیدونم چیکار کنم

عزیزم ادم باید بدونه چه چیزیو بگه و چه چیزیو نگه!... ادم اگه بدونه کجا دهنشو بسته نگه داره خیلی مشکلات براش پیش نمیاد!

دوم اینکه واقعا شما یه دوست دختر پیدا نکردی که باهاش نصف شبا صحبت کنی؟؟ حتتتما باید پسر میبود؟  

نمیدونم خب یع حس لج کردنع بچگونه واسع جلب توجع ک بفهمع ناراحتم واقعا نمیخاستم ندونع،دوسش دارم و نمید ...

من درکت میکنم 

منم 4ساله با یکی ام و دوستش دارم 

اونم همیشه کار داره و........ نیست 

منم گاهی میرم تو گروه ها چت میکنم با دخترا و پسرا البته تو خصوصیم نمیزارم بیان 

ولی خب درحد شوخی و خنده و.... تو همون گروه ها اره صرفا برای سرگرمی 

ولی بهش نمیگم

همه کاری کردم براش ولی قدر ندونست /حالا دیگه تو رو خودم شرمنده نیستم میدونم که همه کاری برا دلم کردم و خودش نخواست
من درکت میکنم  منم 4ساله با یکی ام و دوستش دارم  اونم همیشه کار داره و........ نیست  ...

بازم خوبع اینجا فقط یع مشت ادم جمع شدن ک حتی شعور درست حرف زدنو ندارن

من الان واقعا حالم خوب نیست چیکار کنم؟

بازم خوبع اینجا فقط یع مشت ادم جمع شدن ک حتی شعور درست حرف زدنو ندارن من الان واقعا حالم خوب نیست چ ...

برو باهاش حرف بزن اگ حرف خاصی نزدی با اون مسر شات بگیر و بهش بده ک مطمئن شه معمولی گپ زدی و بگو ک فقط اونو دوسش داری و صرفا واس لجبازی این کارو کردی

برو باهاش حرف بزن اگ حرف خاصی نزدی با اون مسر شات بگیر و بهش بده ک مطمئن شه معمولی گپ زدی و بگو ک فق ...

گفتم بهش همون موقع شات فرستادم

نمیگم خیلی باهام بدع،حرف زدنش تغییری نکردع ولی انگار یع چیزی مانعش میشع مثع قبل باشع باهام و این دارع منو روانی میکنع

گفتم بهش همون موقع شات فرستادم نمیگم خیلی باهام بدع،حرف زدنش تغییری نکردع ولی انگار یع چیزی مانعش م ...

خب طبیعیه اعتمادش نسبت بهت کم شده 

باید اعتمادشو جلب کنی بازم 

باهاش حرف بزن و متقاعدش کن 

بازم خوبع اینجا فقط یع مشت ادم جمع شدن ک حتی شعور درست حرف زدنو ندارن من الان واقعا حالم خوب نیست چ ...

میدونی بر اساس تجربه خودم پسرا وقتی از این کارا میکنن خودشون 

یجوری رفتار میکنن که انگار چیزی نشده و اتفاقی نیوفتاده و میگیرن به شوخی و خنده و حتی اگه بروشون بیاری خودشون میزنن به اون راه که یادم نمیاد و چی و..... 

بعدم عادی سازی میکنن میگن بابا یه کار چرت بود که گذشت بچه بازی بود 

به نظر من اصلا به رو خودت نیار و به خودت فرصت بده هرچی تو بیشتر حساسیت بخرج بدی اونم با خودش میگه اره حتما خطای بزرگی کرده ولی تو بی اهمیت جلوه اش بده و عادی سازی کن عزیزم 

منم یه بار یه همچین خطایی کردم از رو بچگی و بعدش چوبش و خوردم بخاطر همین دیگه ادم شدم  

با همین عشقم تازه اشنا شده بودم یهو براش تعریف کردم که داشتم با یه پسری چت میکردم و ...... اولش هیچی نگفت و به رو خودش نیاورد ولی توی اولین دعوا کوبیدش تو سرم و داغونم کرد دیگه یاد گرفتم نگم بهش 

اون واسه سال اول بود و الان فراموشش کرده چن کاری کردم که بهم اطمینان پیدا کرده 

دیگه بروش نمیارم و وانمود میکنم چیزی نشده اصلا درصورتی حرفای منو اون پسری که بهش گفتم عادی نبود  س ک س ی بود