2777
2789
عنوان

خیانت:واقعا اشتباه کردم خاهشا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 33 پست
میدونی بر اساس تجربه خودم پسرا وقتی از این کارا میکنن خودشون  یجوری رفتار میکنن که انگار چیزی ...

میدونم داغونش میکنع  میدونم حالش خوب نیست نمیتونم میبینم اینجوریع بع روم نیارم خب تا الان هیچی نگفتم ولی امشب ک داشتم فک میکردم گفتم تاپیک بزنم اینجا ببینم‌چیمیگن ک کلا نابود شدم

الان ینی بع روش نیارم دیگع؟

میدونم داغونش میکنع  میدونم حالش خوب نیست نمیتونم میبینم اینجوریع بع روم نیارم خب تا الان هیچی ...

نه اصلا به روش نیار خودت و بزن به اون را و بگو بخند کن و اگهحرفی ازش زد بگو اوووووووووووووووووه بابا لجبازی بچگانه بود من که اینکاره نیستم اگه بودم نمیومدم بهت بگم 

منم همین و به عشقم گفتم بهش گفتم من از سادگی و پاکیم اومدم گفتم بهت اگه سلیطه بودم و میخواستم خیانت کنم نمیگفتم 

ولی به رو خودت نیار باهاش پر انرزی برخورد کن و زنگش بزن و ناز کن براش و نشون بده اون اول و اخر برات 

اشاره نکن اصلا به چت کردنت چون اونم با خودش هی میگه اره گناه بزرگی کرده ولی وقتی اهمیت ندی کم کم میقبولونه به خودش که فقط با اونی یکم شاید طول بکشه

عشق من سال اول یکم اذیت کرد بابتش ولی بعدش اوکی شد

مواظب باش فقط دیگه به کسی رو ندی و چت نکنی چون ممکنه بخواد امتحانت کنه من عشقم این کار و کرد و من سربلند بیرون اومدم

همه کاری کردم براش ولی قدر ندونست /حالا دیگه تو رو خودم شرمنده نیستم میدونم که همه کاری برا دلم کردم و خودش نخواست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا حالم بد میشه این چیزا را میخونم چقدر روابط الان حال به هم زن و بی پایه و اساس شده 😕

حال بهم تفکر توعع که به خودت اجازه میدی درمورد چیزی ک بهت ربطی نداره نظر بدی

من یه مشکل دارم اصن اشتباه کردم‌گفتم‌ کمکم‌کنید نگفتم تو امثال تو بیان در مورد احساسع منو رابطم نظر بدن