2777
2789

سلام

راستش من الان ۳ سالع با یکی دوستم خیلیم همدیگع رو دوس داریم عشقم تو کار پرورش اندام و اینجور چیزاس و روی خواب و خوراکشم خیلی حساسع

راستش حدودا یه ماه پیش بهم گفت من تازه فهمیدم خواب شب چقد مهمع و اینا شبا زود میخوابید

من واقعا دوس دارم با کسیک دوسش دارم تا نیمع شب صحبت کنم خب علاقمه ولی خب بهش نگفتم و شبا واقعا نازاحت بودم تا اینکع بعش گفتم کم کم اونم گفت توام اگ میگفتی من قبول میکردم و ادم باید پشت عشقش باشع

منم توی تل رفتم توی گروه و تا صب با یع پسر چت کردم و بهش گفتم ا همون موقع وضعیت بدتر شد

واقعا باهام سرد شدع و شبا زود تر میخوابع توجهش بهم زیرع صفرع بهشم گفتم گفت علاقع از بین نمیرع ولی نمیتونم باهات مثل قبل باشم

حقو هم بع خودم میدم هم بع اون

خاهشااا یع راهکار بدین دارم روانی میشم

خیلیییی پرویی

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی ک حقو دادی به خودت

درکل حرف بندخدا درسته!

ینی چی ک تا نصف شب بیدار باشه و چت کنه

منم تو دوران دوستی دوس داشتم تا وقتی بیدارم بیدار باشه ولی واقعا سمت چت کردن با...نرفتم

حتی شبا ک شبکارم هنوزم ک هنوزه اس میدم بیداری و حوصله داری یا نه!اونم با نامزدم!!!!به هم احترام بزارین

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  

حق متاسفانه با اقاست ،، برو خودتو اصلاح کن ،، خوبه ک دوست بودی ،، بعد اینو بکن درس زندگیت ک ،،وقتی طرف زندگیت یه مشکل حالا هر چی داره نباید عوضش کنی یا نصفش کنی باید خودتو باهاش وقف بدی

خدایا مواظب عزیزانم باش🌻🌻لطفا برا سلامتی بچه هام صلوات بفرست