2777
2789
عنوان

غسل

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 41 پست
سلام ببخشیدمن قبلایک تاپیک زده بودم برای انتقال نجاسات و گفتم چندجاروبادستمال مرطوب تمیزکردم وبعدفهم ...

سلام

شما گفتید که روی کمد لکه خون دیدید؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام شما گفتید که روی کمد لکه خون دیدید؟

بله روی دراور بعدبادستمال مرطوب به تخت وچندجای دیگم زدم الان یعنی تخت وبقیه جاهاواسطه نبوده چون دستما مرطوب بوده😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله روی دراور بعدبادستمال مرطوب به تخت وچندجای دیگم زدم الان یعنی تخت وبقیه جاهاواسطه نبوده چون دستم ...

اصلا دوتا شی که یکیشون نجس هست، تا زمانی که خشکند مشکلی نیست.

واسطه سوم هم پاکه در صورت خیس بودن.

قبلا هم گفتم شما وسواس دارید و بنا رو بر پاکی بزارید.گاهی یقین فرد وسواسی هم حجت نیست و نباید اعتنا کنید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
اصلا دوتا شی که یکیشون نجس هست، تا زمانی که خشکند نجس نمیشند واسطه سوم هم پاکه در صورت خیس بودن

منظورم اینه باید یک بارخشک بشن دوباره خیس بشن تاواسطه حساب بشن مثلا دستمال مرطوب باید خشک میشده وبعدمثلاتختودستمال میکشیدم تاتخت واسطه حساب بشه

میشه منوراهنمایی کنید 

منظورم اینه باید یک بارخشک بشن دوباره خیس بشن تاواسطه حساب بشن مثلا دستمال مرطوب باید خشک میشده وبعد ...

اینطور نیست.کجا خوندید باید خشک بشه و دوباره خیس بشه؟

هیچ کجای این متن حرف شما رو نمیزنه

پس یعنی چجوریع دقیقا میشع یه توضیح بدین لطفا من به ۰۹۶۴۰ هم زنگ زدم گفتن تامرطوب باشه همون متنجس او ...

فرض کنید فرش نجس شده با ادرار،دست شما میخوره به فرش در حالیکه مربوطه و نجس میشه.میشه متنجس اول

بعد در حالی که دست شما خیسه یک لباس رو برمیدارید.میشه متنجس دوم.

لباس رو که نجس شده میندازید روی بند.میشه متنجس سوم

حالا فرض کنید شما دست رو شستید اما بند نجس رو برمیدارید،دیگه دست شما نجس نمیشه.

این توضیح تصویری که گذاشتید.

در مورد مشکل شما،دستمال مرطوب همون متنجس اول هست همیشه.اما شما که یقین ندارید به سرایت نجاست پس همه جا پاکه