2777
2789

۴ سال با همسرم زندگی کردیم کتکم میزد مشروب میخورد رفیق باز بود فحشم میداد 

خیلی تحمل کردم اما دست بزنش درست نشد

وقتی کتکم میزد خیلی درد داشت مینداختم زمین و با لگد میزد تو بدنم 

منم چن بار که کتک زد خودم جاشو یا کبود کردم یا دستمو ضربه زدم بهش تا رگش کش بیاد برم بیمارستان که شاید برای اینکه بترسه که نکنه مشکل جدی پیش بیاد این کارشو ترک کنه 

واقعا قصدم این بود ترک کنه کارشو و من افسردگی گرفته بودم اونموقع و رفتارام دست خودم نبود

حالا عذاب وجدان دارم که چرا این کارو کردم و همه فک میکنن کار شوهرم بوده 

من واقعا کتک میخوردم ولی اون چن بار خودم پیاز داغشو زیاد کردم که بترسه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عذاب وجدان نداشته باش

چه بسا کتک هایی که اون بهت میزده شدیدتر و خطرناک تر بوده ولی جایی از بدن بوده که کبود نمیشه...

حالا آدم شد یا نه

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
عذاب وجدان نداشته باشچه بسا کتک هایی که اون بهت میزده شدیدتر و خطرناک تر بوده ولی جایی از بدن بوده ک ...

نه دفه اخر که کتک زد جدا شدم چون که تلاشی برای بهتر شدن نمیکرد و نمیخواستم چند تا بچه افسرده بزرگ کنم

بله دفه اخر که کتکم زد جدا شدم همه چیو بخشیدم و فقط طلاق گرفتم

عذاب وجدان نگیر جانم .اون کارت در مقابل دست و پایهرزه ی اون مرتیکه هیچه ..خداروشکر خودتو نجات دادی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بیکاری هاچه عذاب وجدانی آخهبذار اون عذاب بکشه که کتکت میزد

من توی عمرم ب مورچه هم اسیب نزدم و همیشه تلاش کردم ادم خوبی باشم

حالا ایم کارم اذیتم میکنه و همیشه ناراحتم 

بله دفه اخر که کتکم زد جدا شدم همه چیو بخشیدم و فقط طلاق گرفتم

خوش ب سعادتت .عذاب وجدان نداشته باش.منم از طلاق تازه برگشتم .دوباره زده .کبود نشده جاییم اما انقد گلومو فشار داد خفه میکرد همه مهره های گردنم درد می‌کنه چندروزه نتونستم سرمو تکون بدم.

پزشک قانونیم هزار بار رفتم اما خفگی رو تشخیص نمی‌دن