2777
2789
عنوان

غسل

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 41 پست
اگرحتی دوش یه جوری باشه که ابش خیلی پخش بشه یع سمت دیگه یعنی انگار اون سمتتم زیرابه

در هر صورت اشکال نداره

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم اگه مخاط گلو رو حین روزه داشتن بیرون بریزیم روزه باطله ؟ هر کی جوابمو داد واسش صلوات میفرست

اگر دوباره عمدا وارد حلق نشه اشکالی نداره

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
احتمالاکه چه عرض کنم وسواس دارم☹

مشخصه سعی کن بهش اهمیت ندی هر چی بهش اهمیت بدی و بهش فکر کنی بد تر میشه اهمیت نده بهش

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اگر دوباره عمدا وارد حلق نشه اشکالی نداره

سلام ببخشیدمن قبلایک تاپیک زده بودم برای انتقال نجاسات و گفتم چندجاروبادستمال مرطوب تمیزکردم وبعدفهمیدم خونی بوده یکی ازوسایل وشماگفتین متنجس چهارم دیگه نجس نمیکنه ولی الان خوندم که درانتقال واسطه ها بایدمتنجس خشک باشه یعنی نمیشه درصورتی که مرطوب باشه بازم واسطه باشه

خواهش میکنم جواب بدید خیلی مهمه جوابش برام