2777
2789
عنوان

واقعا بعضی دانش آموزا توی کلاس های مجازی آدمو تا مرز جنون میبرن

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 102 پست

اونایی که از حقوق زیاد معلم ها ناراضی ان و کار کم معلمها البته با تفکر خودشون

ی نگاه به سیستم تحصیلی کشورهای پیشرفته بندارن ببینن معلم چطور سرخط رو میده و دانش اموز همیشه در حال تحقبق و انجام تکالیف 

و انتظار ندارن معلم براش مثل  رادیو درس و تکرار کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا بعضی جلوی بچه ها به معلم و بزرگتر بی احترامی میکنن  اونوقت انتظار دارن بچه هاشون درس بخون ...

آفرین به شما ...  من سیاست قبل انقلاب که بچه رو شکنجه میدادن قبول ندارم ... ولی سیاست فعلی رو هم اصللاااااا قبول ندارم

نمیشه به بچه یه "تو" گفت ...  باید یه سیستمی باشه که معلم یه سری تنبیه هایی درنظر بگیره .. سوتفاهم نشه منظورم تنبیه بدنی نیست ...   

الان به بچه بگی از کلاسم برو بیرون ... از فردا صدتا ننه بابا پیدا میکنه که چی؟؟؟ غرور نداشته ی بچه منو جریحه دار کردید

بلانسبت بعضی والدین عزیز که روی سر من جا دارن ... بعضی ها فقط بچه پس میندازن که ملت نگن اجاقشون کوره

بچه رو ول میکنن که هرجور تربیت شد شد!... نمیکنن قبل بارداری 5 تا کتاب روانشناسی کودک و سیاست های تربیتی بخونن که یه انسان ارزشمندتر تحویل جامعه بدن

خانه از پایبست ویران است نتیجش میشه نسل سبک مغز و گستاخ و منفعل  ضربه ب خودشون میزنن

دقیقا ... نسلی باج بگیر تربیت کردن ...  پس فردا خدای نکرده اون پدر ومادر چیزیش بشه اون مدل فرزنده که میزارتش خانه سالمندان 

نه عزیزم شما نباید جواب همه سوالات رو بدین من به بچه هت گفتم مگه دبیر 24ساعته آن که جواب بده طبق بر ...

چی بگم والا ... راهنمایی ها در دوران بلوغ هستن و سرشون باد داره ... مگه حرف گوش میکنن؟ ... دیگه هم دو هفته مونده ... 

🤗یه جورایی به این وضعیت و فشاری ک روی همه هست هم مربوطه ناراحت نکنین خودتونو

این نظر لطف شماست عزیزدلم ... ولی قبل از این هم من از گوشه و کنار همین حرفا رو میشنیدم

مشکل اینه که ما آداب هیچ کاری و آموزش ندیدیم  و همیشه توقع از دیگران داریم   اگر موفقبت ب ...

احسنت ... واقعا حقیقت محضه جامعه اس و تقریبا تو اکثر خانواده ها این عقاید پیدا میشه ... 

این نظر لطف شماست عزیزدلم ... ولی قبل از این هم من از گوشه و کنار همین حرفا رو میشنیدم

🤗🤗🤗موفق باشین

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
از روزهای عادی بیشتر تو این فضای مجازی درگیریم به عنوان معلم.قسمت دردناک اینه که همه میگن معلما حقوق ...

وا خب زحمت قدرشناسی میکنین پول میگیرین۳عوضش هر وقت رایگان اومدین مدرسه درس دادین این حرفا بزنین

میوو
وا خب زحمت قدرشناسی میکنین پول میگیرین۳عوضش هر وقت رایگان اومدین مدرسه درس دادین این حرفا بزنین

قدردانی و طلبکار نبودن نشانه ادب و تربیت درست آدمهاست .همانطور که تو این اوضاع قدردان کادر درمانیم.ربطی به حقوق گرفتن یا نگرفتن طرف مقابل نداره .

پندار نیک، گفتار نیک، کردار نیک .