2777
2789
عنوان

واقعا بعضی دانش آموزا توی کلاس های مجازی آدمو تا مرز جنون میبرن

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 102 پست
وای حرف دل منو زدی دقیقا مادر منم معلمه ولی زیاد باگوشی کار نمیکنه واقعا این مدت دیونه شدم 😐😐😐😐 ...

اره عزیزم ...  معلم ریاضی راهنمایی من جمله خوبی میگفت

میگفت ما انقدر از صبح تا ظهر با دانش اموزا سر و کله میزنیم که که واسه بیست و پنج صدم نمره نیم ساعت چونه میزنن ... وقتی میریم خونه حوصله بچه خودمونو دیگه نداریم

شما ازمون استخدامی دادی یا دانشگاه فرهنگیان رفتید؟ من رشته طراحی و دوخت میخونم باید لیسانسمو بگیرم ...

سالی که ما دانشگاه قبول شدیم  از ی تعداد که رتبه خوب بودن و معدل بالاتری داشتن تعهد دبیری گرفتن  من جز اونها بودم  

سال 76 دانشگاه فرهنگیان نبود  وانشگاه دولتی خوندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راست میگه دیگه معلم هستن خدمتکار ۲۴ساعته نیستن ک حقوق میگیرن اصلا یه میلیارد حقوق بگیرن حرف همه ...

واقعا ممنونم که درد اصلی منو متوجه شدی

یه عده فکر میکنن ما وظیفمونو نمیخوایم انجام بدیم ... متوجه نیستن که ما موظف نیستیم تکالیف دانش اموز ررو هم خودمون براش انجام بدیم

معلم دختر من یه ساعت نشخص تعیین کرده تو اون ساعتم‌حق چت و نوشتن ندارن بچه ها  فقط یه ربع وقت م ...

واقعا داره در حق خودش لطف میکنه ...  من که جواب سوالا رو چه با مورد و چه بی مورد میدم که شر نشه

شما ازمون استخدامی دادی یا دانشگاه فرهنگیان رفتید؟ من رشته طراحی و دوخت میخونم باید لیسانسمو بگیرم ...

آزمون هست  ی سری رشته ها رو استانها اعلام نیاز میکنن که بابد به اداره منطقه سر بزنید ثبت نام کنید تا مهر پذیرش کنن

البته بستگی به نیاز منطقه داره

واقعا داره در حق خودش لطف میکنه ...  من که جواب سوالا رو چه با مورد و چه بی مورد میدم که شر نشه

نه عزیزم شما نباید جواب همه سوالات رو بدین من به بچه هت گفتم مگه دبیر 24ساعته آن که جواب بده

طبق برنامه تدریس   ساعاتی مشخص بشه برای رفع اشکال و فرستادن تکالیف  

ما اموزش فضای مجازی ندیدیم و یکدفعه وارد شدیم و اشتباه فکر میکنیم اموزش مجازی یعنی تمام وقت

اینطور بچه نظم یاد نمیگیره

دقیقا

یکی از کشورههای همسایه اسم نمی برم در مورد کشوری که پیشرفته بود تحقیق کرد ببینه مشکل کشور خودش از کجاست بعد از کلی تحقیق دید مشکل از اموزشه بهترین باسواد ترین و بهترین نیروها رو داد برای تدریس ابتدایی با بالاترین حقوق الان بعد چند سال  کشورش جزء کشورهای پیشرفته هست معلم اول ابتدایی از همه بیشتر حقوق می گیره . معلما بهترین امکانات با بالاترین حقوق دارن . چون اینده کشورو همین دانش اموزان میسازن . اینجا هر کی از راه میرسه به معلم یه تیکه میندازه  . وقتی اولیا احترام معلمو نداره بچه چه ارزشی برای اون معلم قایل میشه ؟خودش چکار می خواد بکنه چه ادبی می خواد داشته باشه . البته توهین نباشه اولیا محترم هم هست که از رفتار بچه اش تو مدرسه مشخصه .

براشادی روح امواتم صلوات    
انتقاد میکنین تحمل انتقاد روهم دارین عزیزم؟ کاش همونطور که سامانه نظارت میشه رو کلاسای درس حضوری هم ...

انتقادی که حق باشه بله عزیزم ... چرا که نه؟

من خودم بعنوان یک کسی که دوازده سال دانش اموز ممتاز بوده تا به حال از هیچ یک از معلم هام کوتاهی ندیدم ....  مادر خودم معلم خودم شد ...  نمیذاشت تو خونه تکون بخورم که نکنه برم تقلب کنم

توی کلاسای مادر خودم از بچگی حضور داشتم و دیدم عاشقانه بچه ها دوسش داشتن به خاطر اخلاقش

مادرم بخاطر دیسک شدید کمر از ابان مرخصی بود و درخواست بازنشستگی داده ... ولی بخاطر کرونا نتونست مرخصیشو تمدید کنه و خورد به تدریس مجازی

اینه که بچه ها زیاد مامانمو تو کلاس ندیدن و اخلاقش دستشون نیست که بفهمن نمره بد براشون نمیذاره ...  دیگه تاوان درس نخوندن اون بچه رو که ما نباید بدیم؟

خداروشکر یه دانش اموز منطقی پیدا کردم اتفاقا مادرم و من کاملا درک میکنیم که نمره برای یه عده مهمه . ...

🤗یه جورایی به این وضعیت و فشاری ک روی همه هست هم مربوطه ناراحت نکنین خودتونو

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
انتقادی که حق باشه بله عزیزم ... چرا که نه؟ من خودم بعنوان یک کسی که دوازده سال دانش اموز ممتاز بود ...

مشکل اینه که ما آداب هیچ کاری و آموزش ندیدیم  و همیشه توقع از دیگران داریم  

اگر موفقبت بوده خودمون 

شکست دیگران باعثش بودن

همه بابد در خدمت بچه های ما باشن  اما بچه ما وظیفه تحقیق و درس خوندن نداره چون معلم حقوق میگیره  بابد درس و تزریق کنه به کله بچه ما

کاملا با حرفتون موافقم. اون شاگردی که واسه معلم تعیین تکلیف میکنه که فلان ساعت درس ندین و امتحان نگی ...

دقیقا از اینا زیاد به تور من خورده و من باهاشون راه اومدم ...  مستبد بازی در نیاوردم که الان اینجوری میکنن دیگه

بعد مادرم به من میگه برو معلم شو ...  من از اون ادماییم که طرف چشم و ابرو برام بیاد بیرون میکنم تا سه جلسه هم حق شرکت در کلاسو نداره ... اعصاب ندارم حالا باید با این مدل دانش اموزام سر و کله بزنم  

حالا هی میگن معلم معلم همه چیش خوبه و اینا حتی توی این ایام که همه معلما شبانه روز تلاش کردن یکی ی ت ...

صدبار فیلم پخش شد که قبلنا معلما اعتراض میکردن اعتصاب میکردن ... تهش چی میشد؟ با خفت و خواری زندانی میکردن ...   هیچکسم نکرد یه حمایتی کنه ... 

وضعیت بازنشته ها اصلا خوب نیست ... اصلااااا ...  پدرم بازنشسته اس دارم میببینم ... رو هوا هم حرف نمیزنم

بله من معلمم حق معاونتم ندارم ۱۵ سال سابقه دارم ۳ و هشتصد میگیرم شما که حداقل ۷۰۰ تومن حق معاونت می ...

مادرم 28 سال سابقه داره و  دو میلیون و خورده ای میگیره