2777
2789

مادر من دبیره و چون تسلط روی فضای مجازی نداره و من هم از رشته اشون اگاهی دارم بجاشون کلاساشون رو اداره میکنم ... البته با نظارت مستقیم خودش

حالا امروز یکی از دانش اموزاش اومده میگه خانم شما چرا به من از 20  نمره 12 دادین من همه رو نوشتم

مادرم جواب اوون همه سوال رو خودش نوشته بود و توی گروه ارسال کرده بود که بچه ها به مشکل نخورن

یهش میگم عزیزم جوابیه رو چک کن ببین چیو ننوشتی

داره با من چونه میزنه که نه شما الکی از من نمره کم کردین 

میگم جوابیه رو چک کن ... میگه نه شما به من بگین چیو  اشتباه نوشتم

خدا شاهده نیم ساعت تمامه دارم جواشو میدم تو گروه ... سوالاش اگر منطقی بود هیچ اشکالی نداشت ... ولی یکسره میگه جواب فلان سوال مگه فلان نمیشه؟(بعد یه جواب چرت میگه)... حالا بیا از کتاب عکس بگیر به خانوم ثابت کن که چی؟؟ داری اچتباه میزنی داداچ!    

خودش نمیکنه بره جوابا رو یه دور چک کنه ولی از مادر من انتظار داره بره دونه دونه دوباره تصحیح کنه و اشتباهاتشو بگه ... اونم چه درسی؟؟ دینی!!!!!!  اگه ریاضی و علوم بود کاملا حق داشت ... ولی واقتی جواب ها رو کامل و واضح فرستادم؟؟؟

واقعا بعضی ها درک و فهم ندارند

بلانسبت انگار دارم یاسین به گوش خر میخونم ... بچه هم نیست بگم حالیش نیست و عقلش نمیکشه

اصلا نمیفهمن معلم هم زندگی شخصی داره و علاوه بر اونها باید جواب صدنفر دیگه رو هم بده

متاسفانه سامانه شاد هم کاملا رصد میشه و نمیشه نازکتر از گل بهشون گفت

بعد یه عده میرن ایستاگرام کامنت میزارن که چی؟ معلما مفت خورن و هیچکاری نمیکنن و فلان موقع از سال مرخصی دارن 

نمیفهمن معلمای بیچاره 20 ساعت از شبانه روز دارن جواب بچه هایی رو میدن که نمونه دانش اموزی که مثال زدم هم زیاد بینشون پیدا میشه

حالا از گل نازکتر بگی چی میشه مثلا؟

یهو چشم وا کردیم دیدیم‌....دلمون واسش مثل برگای پاییزی ریخت♡                    ☆Ceeport☆                                         میتونیم خیلی قوی باشیم،میتونیم هر مسئله ای رو مدیریت کنیم،صبور باشیم،پیش بریم،کافیه ب خودت اعتماد کنی♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از روزهای عادی بیشتر تو این فضای مجازی درگیریم به عنوان معلم.قسمت دردناک اینه که همه میگن معلما حقوق مفت میگیرن همش تعطیلن .این همه زحمت اینهمه قدر نشناسی و حقوق ناچیز .کار ما فقط معامله  با خداست.
پندار نیک، گفتار نیک، کردار نیک .

ولی همین قرنطینه و مدرسه نرفتن بچه ها و کل کل کردن مادرا با بچه ها سر  اموزش و درس و مشقاشون فک کنم بهشون ثابت کرد که کار معلما واقعا سخته ...با توجه ب تاپیکایی که این مدت زده میشد و مامانا مینالیدن  از اینکه هر چی اموزش میدن بچشون نمیفهمه و...

همه ی معلما رو نمیگن ولی یه عده از معلما زیادی سخت گیره و انتظار دارن جواب سئوالو به طور کامل مثل خط کتاب  نوشته شه  و اگه خلاصه نوشته بشه نمره کم میکنن ولی خوب معلما برای کارشون حقوق میگیرن و  کسی مجبورشون نکرده که معلم شن خودشون خواستن

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 

گلم دستت مامانت درد نکنه روزش هم مبارک

ولی دینی با درس های دیگه فرق نداره و همه در سا رو معدل تاثیر داره

دوم درسته معلم زندگی شخصی داره و باید جواب 100 نفر بده .خب تو مدرسه هم همین بوده دیگه

لطفا لایکم نکنین اگ چیزی نمیگین 😠میشه برا گل روی امام خوبی ها یه صلوات بفرستین؟😍😍                       
ب منم حقوق بدن ۲۴ ساعت حاضرم جواب دانش آموزارو بدم

عزیزم پدر دوست من توی دخانیات کار میکرد ... ساعت کاری مشخصی هم داشت ...  5 یا 6 تومن حقوق میگرفت

بعد ما داریم 24 ساعته جوابشون رو میدیم 2 تومن حقوق میگیریم!

ضمنا من نگفتم از تدریس انلاین و فلان و غیره ناراضی ام

گفتم از این که باید جواب چنین ادمایی رو بدم ناراضی ام

اگه سوال درست بپرسن با جون و دل دو ساعت تمامم شده براش توضیح میدم تا متوجه شه

خواهرمن دوازدهمه خیلیم درسخون میگه معلما یه روز میان یه روز نه میانم میگن ده بیس صفحه بخونین بعد میرن

دخترخواهرشوهرم ابتداییه معلم سوالو داده بعد جوابم داده برا ریاضی بعد نمیاد بگه حالا که اشتباه نوشتی بیا توضیح بدم رفع شه جواب اماده ب چه درد بچه میخوره