مادر من دبیره و چون تسلط روی فضای مجازی نداره و من هم از رشته اشون اگاهی دارم بجاشون کلاساشون رو اداره میکنم ... البته با نظارت مستقیم خودش
حالا امروز یکی از دانش اموزاش اومده میگه خانم شما چرا به من از 20 نمره 12 دادین من همه رو نوشتم
مادرم جواب اوون همه سوال رو خودش نوشته بود و توی گروه ارسال کرده بود که بچه ها به مشکل نخورن
یهش میگم عزیزم جوابیه رو چک کن ببین چیو ننوشتی
داره با من چونه میزنه که نه شما الکی از من نمره کم کردین
میگم جوابیه رو چک کن ... میگه نه شما به من بگین چیو اشتباه نوشتم
خدا شاهده نیم ساعت تمامه دارم جواشو میدم تو گروه ... سوالاش اگر منطقی بود هیچ اشکالی نداشت ... ولی یکسره میگه جواب فلان سوال مگه فلان نمیشه؟(بعد یه جواب چرت میگه)... حالا بیا از کتاب عکس بگیر به خانوم ثابت کن که چی؟؟ داری اچتباه میزنی داداچ!
خودش نمیکنه بره جوابا رو یه دور چک کنه ولی از مادر من انتظار داره بره دونه دونه دوباره تصحیح کنه و اشتباهاتشو بگه ... اونم چه درسی؟؟ دینی!!!!!! اگه ریاضی و علوم بود کاملا حق داشت ... ولی واقتی جواب ها رو کامل و واضح فرستادم؟؟؟
واقعا بعضی ها درک و فهم ندارند
بلانسبت انگار دارم یاسین به گوش خر میخونم ... بچه هم نیست بگم حالیش نیست و عقلش نمیکشه
اصلا نمیفهمن معلم هم زندگی شخصی داره و علاوه بر اونها باید جواب صدنفر دیگه رو هم بده
متاسفانه سامانه شاد هم کاملا رصد میشه و نمیشه نازکتر از گل بهشون گفت
بعد یه عده میرن ایستاگرام کامنت میزارن که چی؟ معلما مفت خورن و هیچکاری نمیکنن و فلان موقع از سال مرخصی دارن
نمیفهمن معلمای بیچاره 20 ساعت از شبانه روز دارن جواب بچه هایی رو میدن که نمونه دانش اموزی که مثال زدم هم زیاد بینشون پیدا میشه