2777
2789

خیلی وقته قول داده واسم لوستر بخره اولش گفت نمیخرمو بدرد ما نمیخوره و غیره 

بعد کلی اسرار بالاخره راضیش کردم

ک این وام یه تومنیو بریزن ی چیزیم تو بزار روش بخریم گف باشه  حالا وامو ریختن

دیروز رفتیم با دهن روزه کلی چرخیدیم و قیمت گرفتیم اطلاعات جمع اوری کردیم گف بریم فکرامونو بکنیم فردا بیایم بخریم با خوشحالی اومدیم خونه

بند کرد ک این زنجیری ک رو سقفه لوستر ۱۰ کیلویی نگه نمیداره منم واسه اینکه بهش ثابت کنم نگه میداره حتی بیشتراز ۱۰ کیلو رو ی پیچ گوشتی کردم تو زنجیر محکم کشیدم ک ببینه تحمل منو داشته باشه حتما تحمل لوسترم داره

گیرش رو این ک تموم شد گف نماز بخونم بریم منم دخترمو اماده کردم وسایلمو جمع کردم نمازش ک تموم شد گف پشیمون شدم ما لازم نداریم و رف گرف خابید 

حرفم بزنم میگه پاشم برم ی روز نمیزاری بخابم دخترمم کلی اذیتم کرد سرش داد زدم و الانم خیلی حرصم گرفته از کارش و زیر حرفش زدنش

دلم میخاد انقد داد بزنم و سرشو بکوبم ب دیوار ک خالی شم

چیکار کنم پاشه بریم بخریم؟

برای سلامتی و عاقب بخیری خودمونو خانوادمون و منو دخترم صلوات بفرستین😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با وام لوستر میخرید😐😐

قرار شد وام مال من باشه هر چی خاستم بخرم

مشکلش چیه ک با وام لوستر بخرم؟

لوستر آنقدر واجب نیست که اینجوری اعصاب خودت و بچت رو بخاطرش خرد کردی. خرید چه بهتر، نخرید هم مهم نیست یه مدت دیگه دوباره بهش بگو ولی اینبار کار رو یکسره کن، نزار بیاد خونه تصمیمش عوض بشه

بش بگو یا بریم یا خودتو لوستزمیکنم😨

اره واقعا تا اویزونش نکنم دلم اروم نمیگیره اینهمه پوشیدیم اماده شدیم بعد میگه پشیمون شدم رف خابیدوای نمیدونی چ حالیم

الان هرچى بگى دعوا ميشه بنظرم محلش نده نه يجور كه بهانه كنه گير بده گفتنى هم بگو تو به حرف و قول خودت لااقل اندازه ارزن ارزش قائل شو اينى كه گفتمو يه جورى بگو كه دعوا نشه من بيانم تنده

اره واقعا تا اویزونش نکنم دلم اروم نمیگیره اینهمه پوشیدیم اماده شدیم بعد میگه پشیمون شدم رف خابیدوای ...

قشنگ حالتو میفهمم واقعا خونسردیشون دیوونه کنندس نمیدونم اخلاق شوهرت چطوریه ولی روشی که جواب میده روشو انجام بده

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
لوستر آنقدر واجب نیست که اینجوری اعصاب خودت و بچت رو بخاطرش خرد کردی. خرید چه بهتر، نخرید هم مهم نیس ...

بابا دیروز رفتیم کلی گشتیم میگم بخر بریم میدونستم بیاد خونه پشیمون میشه

میگه بریم فکرامونو بکنیم ببینیم چیا دیدیم چیا بهتره همه جوانبو بسنجیم عجله نکن

منم قبول کردم

از طرفیم هر مغازه ای میرفتیم میگفتن سفارش بدین میگفتم اماده میخام همشون نداشتن

امروزم اومدیم خونه گف اماده شید تا من نماز بخونم نمازشو خوند دید ما اماده ایم گف پشیمون شدم از اون بدتر رف خابید

من فقط این برام سواله  مردها چ راحت بعد هر بحثی میخوابن ... حالا من باشم تا ی سال اگه بحث حل ...

دقیقا من دارم دیوونه میشم از حرص این خر خر میکنه بیشعور

اره واقعا تا اویزونش نکنم دلم اروم نمیگیره اینهمه پوشیدیم اماده شدیم بعد میگه پشیمون شدم رف خابیدوای ...

توام بزار یه موقع خوب جبران کن

یه چیزیو بگو باشه بعد لحظه آخر بزن زیر همه چیز

❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️