2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چقد غم انگیزه خاطرت

هیچ مادری از مرگ نمیترسد بزرگترین ترس یک مادر این است که فرزندش را در این دنیا تنها بگذارد،درحالیکه میداند کسی مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت
کاش اون موقع دکتر که رفته بودم کمی منو میترسوند تا بیشتر پیگیری کنم که علت دل درد و سرگیجه و خونریزی ...

الان تاپیک پستارو خوندم

متاسفم خدا به دلت صبر بده

منم اینجوریم

خونریزی زیاد و سرگیجه

خودمم نمیدونم دلیلش چیه

.
سلام  احساس میکنم هر چی بیشتر میگذره دلتنگی من بیشتر میشه. اصلا باورم نمیشه که دیگه نیست

سلام عزیزم تسلیت میگم بهت😔

امیدوارم که خدا به دل غم دیدت صبر بده گرچه میدونم صبری که میده اندازه ی غم تو نیست

هنوز خیلی زوده😔زوده که اروم شی ،،،تو این روزا تازه داری به خودت میای و عمق فاجعه رو درک میکنی،چه بسا آتش غمت و عطش دوریت شددت هم پیدا میکنه...

داغ فرزند خیلی سخته😔فراموش نمیشه یادت نمیره...مگه میشه جگر گوشتو فراموش کنی،مگه میشه بند بند وجودت تو یه سال دوسال سه سال وووو اصلا چندین سال فراموش شه،نه همچین چیزی نیست،رفته رفته بچتو کنارت حس میکنی،توحضورشو تو خودت تو ذهن خودت حس میکنی ...تو رفته رفته عادت میکنی به این بودن،عادت میکنی که بچتو یجور دیگه کنارت داشته باشی...

منم مادری هستم که داغ دخترمو دیدم 😔😔😔درکت میکنم میدونم چیی میکشی و تو این مرحله از غمت الان یه عالمه سوال و شاید و اما و اگر و عذاب وجدان تو سرته...پاسخ سوالاتو پیدا کن با خودت کنار بیا،تمام عذاداری هاتو گریه هاتو بکن یه دل سیر تو خلوتت بشین باهاش حرف بزن صداش بزن براش لالایی بخون براش از داغ دلت و غم عمیقت بگو انقدر بگو بزار سبک شی,...ازش بخواه از خدا برات ارامش بخواد بعدش برو حموم غصل صبر حضرت زینب بریز...الان دوران عذاداری و سوگواری توئه هیچی رو نریز تو خودت.هرچی تو دلت سنگینی میکنه رو بریز بیرون...نزار بعدا برات عقده بشه نزار تو دلت غم تلنبار شه،،،همش با دخترت حرف بزن اینجوری حضورشو کنارت حس میکنی دلت اروم میشه 

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
الان تاپیک پستارو خوندم متاسفم خدا به دلت صبر بده منم اینجوریم خونریزی زیاد و سرگیجه خودمم نمیدو ...

عزیزم حتما برو پیگیری کن.

منم با این حال که دکتر گفته بود طبیعیه میخواستم ببرمش سونو یا ازمایش من فکر میکردم نهایتش تو بچه دار شدن مشکل پیدا کنه وگرنه خیلی خیلی زود تر میبردم  ولی همین روزها میخواستم ببرم که سمانه زودتر از پیشم‌رفت. نمیخواستم پشت گوش بندازم حتی میخواستم خودم قبل از دکتر زنان بدم ازمایش و سونوی ازاد ببرم و یه دفعه جواب رو پیش متخصص ببرم که سرم گرم بچه ها بود و فرصت‌نمیکردم

سلام عزیزم تسلیت میگم بهت😔 امیدوارم که خدا به دل غم دیدت صبر بده گرچه میدونم صبری که میده اندازه ی ...

عزیزم از همدردیت خیلی ممنونم درسته واقعا سخته حتی فکرش هم غیر قابل تحمله چه برسه که اتفاق افتاده باشه.

گلم خدا دل شما رو هم سبک کنه و غم‌دخترت از دلت بیرون بیاد انشالله .شما چرا دخترت و از دست دادی؟ 

عزیزم از همدردیت خیلی ممنونم درسته واقعا سخته حتی فکرش هم غیر قابل تحمله چه برسه که اتفاق افتاده باش ...

فدات بشم 😔

دختر منم ۱۶ ماهش بود خیلیییی شیرین بود،از دار دنیا فقط همون یه دخترو داشتم شده بود مونس و همدم من ولی سرما خورد و من بخاطر یه سرماخوردگی ساده و سهل انگاری دکتر از دستش دادم بچمو😔

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
سلام سمانه جان دلم برات یه ذره شده .بدون تو خیلی سخته. یادته برای اولین بار تو به انیتا بوس کردن ر ...

😭😭😭😭 عزیزم خدا بهت صبر بده، جواب پزشکی قانونی نیومد عزیزم؟

لطفا برای واقعی شدن تیکرم دعا کنید، سپاسگزارم🙏
فدات بشم 😔 دختر منم ۱۶ ماهش بود خیلیییی شیرین بود،از دار دنیا فقط همون یه دخترو داشتم شده بود مونس ...

پاره تن پاره تن هست فرق نمیکنه چند وقتش باشه .ما هم از دکترها خیلی اسیب دیدیم .

برای اونا که مهم نیست چی به سر بیمارهاشون  میاد فقط خدا همین بلا رو به سر عزیزای  خودشون بیاره تا ان شالله با جون و دل بفهمن چی به سر ما اوردن

پاره تن پاره تن هست فرق نمیکنه چند وقتش باشه .ما هم از دکترها خیلی اسیب دیدیم . برای اونا که مهم نی ...

😔من قبلا خیلیییی از دست دکترا دلخور بودم همش خودخوری میکردم همش میگفتم مرگ حق بچه ی من نبود دکترا با سهل انگاری کشتنش،همش حسرت خیلی چیزارو میکشیدم که اگر اینکارو نمیکردم اونطوری نمیشد اونوقت امکان دلشت یطور دیگه همه چی پیش بره وووو.....انقدرررررر همه چیزو عین یه زنجیره بهم وصل میکردم و ربط میدادم و میگفتم و میگفتم و میگفتم که آخرش میرسیدم به دکتر،باز روز از نو روزی از نو.....

بعدش دیگه خیلی راجب مرگ تحقیق کردم از خیلی از عالما پرسیدم آخرشم به این نتیجه رسیدم که اگر وقت یه انسان تموم شه تمااااام علت و سبب و معلوم ها دست به دست هم میدن تا مرگش فرا برسه و درست تو زمان مقرر براش اتفاق بیفته،اینو میگن قدرت و خواست خداوند!!!حالا بنا به خواست خدا برخی از اشخاص میتونن انتخاب کنن که برن یا بمونن....

بعد دیگه صورت دکتر و حالتی که بلافاصله مرگ دخترمن براش بوجود اومد افتادم....خودمو گزاشتم جای اون دکتر،که آیا مگه من راضیم که باعث مرگ یه موجود بیگناه بشم؟آیا اگر زیر دست من (حالا بنا به سهل انگاریم یا علم کمم یا اصلا عقل کمم یا نفهمیم یا حالا هررررر چیز دیگه...)یه انسان بمیره،من خوشحال میشم ازاین موضوع؟؟؟مگر یه پزشک از قصد وعمد میتونه بیمار خودشو بکشه؟خب پزشک در هرلحظه ی مرگ یا مریضی بیمارش نهایت تلاششو میکنه که اونو از مرگ نجات بده،ولی خب وقتی موفق نشه،مطمئن باش اون بیشتر از ماها تو اون لحظه دچار عذاب میشه ...هیچ پزشکی حتی اگر شده بخاطر صابقه ی پزشکیش یا تاثیر منفی تو پرونده ی پزشکی خودشم که شده نهایت تلاششو برای نجات جان بیمارش میکنه،،،حالا ممکنه علم اون پزشک کم باشه یا در اون لحظه کلا ذهنش قفل کنه و نتونه تصمیم درست بگیره...مثل همه ی ماها که انسانیم ممکنه خیلی وقتا دچار اشتباه بشیم!پس هیچ کس بخاطر یه اشتباه لایق تنفر و کینه نیست،مگر اینکه از قصد و عمد و با علم کامل خطا کنه....

من اون لحظه عرق پیشونی و چشم های اشک بار دکترو دیدم،من اون لحظه شکستن دکترو با تمام وجودم درک کردم،وقتی اومد بهم گفت نهایت تلاش من این بود که نجاتش بدم نمیخواستم که بمیره،من اون لحظه تمام صداقت کلامشو درک کردم...

درست بود سخت بود برام ولی من با خودم و احساسات درونیم جنگیدم،تو این بین من موفق شدم که با منطقم غلبه کنم به تمام حسی که نصبت به دکتر داشتم

باور بکن بعد اون من به آرامشی رسیدم که قبل اون دنیا برام بعد دخترم جهنم شده بود....

دیشب کلی بغض کردم واینکه گریه کردم.خدا صبرت بده.چه نازنینی رفت.قربون دل شکسته و پرخونت بشم خواهری

یه صلوات واسه خانه دارشدن همه جوان ها.سلامتی همه بچه ها.پول داری همه ایرانیا