2777
2789
سلام سمانه جان دلم برات یه ذره شده .بدون تو خیلی سخته. یادته برای اولین بار تو به انیتا بوس کردن ر ...

الهی من بمیرم 

از دیشب تا الان خواب به چشمم نیومده دارم کریه میکنم 

خدا به دلت صبر بده 

انشاالله جاش تو بهشته انشاالله همنشین خانم فاطمه زهرا س باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام استارتر عزیز تو این دو سال خیلی تو فکرت هستم،کاش یه خبر از خودت می دادی؟ 

سلام 

لطف داری گلم 

فعلا برای منم شب و روز میگذره

تمام دنیام آقاییه و دو تا دوخملام
سلام  لطف داری گلم  فعلا برای منم شب و روز میگذره

وضعیت روحیت بهتر شده؟

از سوگواری درآمدی؟

دخترتون آنیتا اوضاعش روبه راهه؟

امیدوارم یه مقدار به آرامش رسیده باشی با این که خیلی شرایط دشواری را گذراندی

۱۲ سالش تموم شده

کاچی‌

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین
خودم پریودیم راحته .این اولشه ببینم چی براش خوبه

من تا چن مدت یا چن سال یادمه از مامانم قایم میکردم.اون مادر اگع مادر بود باید ازم میپرسید.توپریود میشی یانه یا چیکار میکنی چی میخای.من حتی از خجالتم ب مامانم نمیکفتم دستمال کاغذی میزاشتم با شلوار ضخیم میپوشیدم 😣

گرمی

هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ می‌کنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️

سلام مبارکش باشه، صدقه بچرخون دور سرش😍 بهش انرژی مثبت بده، از داروخونه براش کیسه اب گرم فانتزی بخر، 

بیشتر از رسیدگی های غذایی باید بهش روحیه بدی تا درد نداشته باشه، من به چشم دیدم ماه هایی که روحیه م خوبه درد ندارم و برعکس بعضی ماه ها که مشکلات روحی دارم دقیقا 7روز درد دارم

براش دمنوش بگیر حتما پد و نوار خوب شورتای قشنگ با قرص اهن و اینجور چیزا با گل بهش بده بزار حس بد نداشته باشه از اولین بارش

تاحالا شده واسه حفظ شرایطی ک ازش متنفری بجنگی؟؟؟؟                      دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                              منم دیگه بیدارش نکردم🤷‍♀️.              ب قول تتلوی عزیز بحث لیاقته قورباغه رو تو تشت طلام بزاری باز میپره تو مرداب.                            تو نخواستی ک عوض شی هر کاری کنم‌همینی واسم آرامش نذاشتی و خب این درد کمی نیست.             بیخودی گردن من نندازمن وانمود کردم دردم نیومد،اما درد پیرم کرد...               فقط اونجا که شادمهر میگه:منو دوست داشت ولی هربار خلافش اتفاق افتاد،اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر ک نشون میداد.
فدات بشم 😔 دختر منم ۱۶ ماهش بود خیلیییی شیرین بود،از دار دنیا فقط همون یه دخترو داشتم شده بود مونس ...

واقعا متاسف شدم   چرا بخاطر سرماخوردگی چیز اشتباهی دادن

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.