2777
2789
عنوان

عروسی تعریفی که گ** میشود منم الان

670 بازدید | 25 پست

این داستان :عروس زخم خورده

عروس تعریفی ... می شود😂😂😂

سلام بچه ها حیثیتم رفت نمیدونم بخندم یا گریه کنم

من عقدم و نسبتا دست پخت خوبی دارم ، همسرم و تمام کسایی که خوردن تعریف کردن

فقط پدر و مادرشوهرم نخوردن دست پختمو ولی تعریف رو شنیدن

بعد کارگر داریم برای بنایی خونه خودمون و من برای ناهار از دیشب قرمه بار گذاشتم (تو خونه پدرم که بفرستم برای اونا)

همیشه چون باهاش خیلی ور نمیرفتم خوب میشد گفتم این دفعه چون پدرشوهرمم بالای سر کارگراس یچیز خفن تر بپزم 

امروز انقدر با نمک و ترشیش ور رفتم ترش شد خیلی تو نت و نی نی سایت نوشته بود جوش شیرین بزنین :))

نه تنها ترشی نرفت مزه اسید گرفت!(خیلی خیلی کم زدم)

شور هم شد الان فهمیدم  

الان احتما دارن میخورن و...

ابروم رفت بچه ها😂😂😂 گند زدم اعصابم خورده🤣😪🤦🏻‍♀️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خخخ منم معمولا آشپزیم خوبه هروقت مادرشوهرم دعوته افتضاح میشه یعنی افتضاحاااااا

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  

میگفتی ناهار سوخت بهتر از این بود که اون اسید رو بفرستی براشون

من به جای بقیه بگم واه واه  پدر شوهرت و کارگرا ماه رمضون خجالت نمیکشن غذا میخورن شما خجالت نمیکشی غذا میپزی؟

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

مشکل کار تو اینه که تجربه  ایی که تازه میخواستی بدست بیاری،گذاشتی واسه یه موقع خیلی مهم

باید واسه خانواده خودت درست میکردی ،اگه خوب میشد همیشه همین راهو میرفتی

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
چقدر عصبانی شما نفس عمیق بکش 😊

نمیتونم دلواپسم  

شوخیه عزیزم بگیر دیگه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید