2777
2789
عنوان

مامان خودخواه من

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه تو عرضه شوهر داری نداری یکی دیگه رو هم بدبخت میکنی

خیلی دلم شکسته 

هیچوقت سمت رفیق بازی و دوست پسر بازی نرفتم 

اونایی که دوست پسر دارین حمله نکنید بهم من اینجوریم 

وقتیم که به روش میارم اینجوری قهوه ایم میکنه 

الان چند روزه تو اینستا با یه پسره حرف میزنم ولی همش از سر لجبازیه 

میخوام بهش نشون بدم که قدرمو ندونست و دلمو شکست

عزیزم خیلی خوبه که دوست پسر نداری 

من هم دوست پسر ندارم 

عزیزم من نمیدونم مامانت چطور ادمی و هست و چه شخصیتی داره ولی به نظرم اگه یه مشاور یا چیزی با مامانت صحبت کنه خیلی خوب میشع 

مامان من هم همیشه بهم میگه تو هیچ وقت نمیتونی پسر ها رو به خودت جذب کنی و عرضه نداری ولی شوخی میکنه 

عزیزم فکر کنم تو هم خیلی شبیه منی شخصیتت مثل منه همه چیز رو جدی میگری 

سعی کن خیلی اهمیت ندی 

شایدمجبوره ازاین کارابکنه شایدبه خانوادش نیازااره

اتفاقا داداشاش اصلا اینو نمیبینن 

چه کمکی وقتی مفت مفت نشستن تو خونه بابابزرگم و ما مستاجریم و اونا هر کدوم خونه و ماشین و ویلا.....دارن 

وضعشوم توپه ولی گدان

عزیزم خیلی خوبه که دوست پسر نداری  من هم دوست پسر ندارم  عزیزم من نمیدونم مامانت چطور اد ...

شرایط مشاوره رو ندارم گلم

الان دوساله داره اینارو تو مخ من میکوبه 

خسته شدم

منم ادمم

عزیزم خیلی خوبه که دوست پسر نداری  من هم دوست پسر ندارم  عزیزم من نمیدونم مامانت چطور اد ...

ادمهای زودرنج همینجورن سریع ناراحت میشند حالا طرف به شوخی گفته یا جدی. 

منم از اطرافیانم از خانوادم حرف میشنوم به خاطر اینکه مجردم هنوز. اهل دوست پسر هم نیستم. گاهی با خودم میگم این راه اشتباه رفتم باید منم دوست پسری میشم تهش الان مجرد نبودم حرف از اینو و اون بشنوم. 😞

هر چه دلم خواست نه آن میشود  هر چه خدا خواست همان می شود

واایی عزیزم خیلی سخته ادم مامانش باهاش حرف نزنه میفهممت به نظر من با اون پسرم تو اینستا چت نکن اگه بهش وابسته بشی بیچاره میشی به خاطر یه لجبازی خودتو بدبخت نکن .نمیتونی پیش بابات زندگی کنی؟

عزیزم من خوب درکت میکنم .اینا که نصیحت میکنن جای من و شما نبودن.مامان منم لنگه مامان شماست و جالبه اونم به من میگفت نمیتونی با شوهر بسازی و منم باورم شده بود .من ازدواج خیلی خوبی کردم .الان بیست ساله و مامانم هنوز عوض نشده .و ازش خیلی بدم مییاد

نگرانی بی جاست عشق اینجا و خدا هم اینجاست.
عزیزم من خوب درکت میکنم .اینا که نصیحت میکنن جای من و شما نبودن.مامان منم لنگه مامان شماست و جالبه ا ...

به نظرت منم میتونم از این خونه فرار کنم

جالب میدونی کجاس تا الان سه تا خواستگار منو خووودش رد کرده به بهونه درس بعد اینارو میگه