2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه ازدواج کرده بودی ممکن بود تاپیک های بدتر و زندگی سخت تری داشتی عزیزم ظاهر زندگی دیگرانو با باطن زندگی خودتون مقایسه نکنید دیگه ماشالله تو این سایت کنار همه بی احترامی و دعواها واقعا خیلی چیزا یاد گرفتیم

آواکادو سایت🥑                                                            

منم ۱۷ سالم بود یه خواستگار داشتم از خودم خوشگلتر بود هر چی گفتن بیا با این ازدواج کن پامو کردم تو یه کفش گفتم نه البته عقایدش یه مقداری مزخرف بود متاسفانه وگرنه الان ۱۳ سال بود متاهل بودم البته اگر جدا نمیشدم با اون عقاید چرتش مردسالار بود منم تو کتم نمیرفت

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
نکردم

والا منم ۲۷ سالگی تازه نامزد کردم😐اشکالش چیه!! حالا هجده سالگی حتما باید شوهر میکردم؟!

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

آخه ۱۸ سالگی که هنوز وقت بچگی کردنه ازدواج کنی که چی شه

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

وای حالا فکر کردم چند سالته هنوز سی هم نشدیدرسکارخواستگار؟؟؟

دقیقاا مرسی ب درک تون تا سن۲۷ فقط هدف درس و دانشگاه و ورزش و شغل و درآمد تفریحات سالم با هم جنس زیر این سن به هیچ وجه ارتباط نگیرین با جنس مخالف آسیب ها داره فرهنگ سازی رواج اشتباه نباید از زیر این سن ارتباط با جنس مخالف 

فقط ارتباط پاک سالم مثبت