2777
2789
عنوان

مامان خودخواه من

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 45 پست
ادمهای زودرنج همینجورن سریع ناراحت میشند حالا طرف به شوخی گفته یا جدی.  منم از اطرافیانم از خا ...

بله متاسفانع من خیلی زود رنجم ولی سعی میکنم که بهتر شم آدم زود رنج اول خودشو اذیت میکنه بعد دیگران رو 

به نظرت منم میتونم از این خونه فرار کنم جالب میدونی کجاس تا الان سه تا خواستگار منو خووودش رد کرده ...

خب پس دوست داره وبفکرته شایدتنهایی اذیتش میکنه درهرصورت خانم هست نیازداره به محبت وحمایت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من خوب درکت میکنم .اینا که نصیحت میکنن جای من و شما نبودن.مامان منم لنگه مامان شماست و جالبه ا ...

اگه بخوام بگم یه کتابه ولی خدا رو شاکرم که درس خوندم و شاغل شدم .مادرهای من و شما بیمارن .مادر منم اگه جلوش اسم فامیلاش رو بیاری آبروتو میبره .شکلات از دست بچه های ما میگیره میده به بچه خواهرش.

نگرانی بی جاست عشق اینجا و خدا هم اینجاست.
به نظرت منم میتونم از این خونه فرار کنم جالب میدونی کجاس تا الان سه تا خواستگار منو خووودش رد کرده ...

نا امید نباش .خدا بزرگه

اگه بخوام بگم یه کتابه ولی خدا رو شاکرم که درس خوندم و شاغل شدم .مادرهای من و شما بیمارن .مادر منم ا ...

عزیزم اینجورحرف نزن درست نیست قرارنیس ک بای رفتارنادرست  کل خوبیهاش روفراموش کرد وگفت بیمار

دوست پسرک اصلاراه حلش نیس بل کل فراموشش کن بنظرم باهاش صحبت کن ببین اصلامشکلش چیه ک اینجوررفتارمیکنه ...

واقعا به دوست پسر فکر نکن گلم

باز مادر شما هنوز بهتره .مادر من که هرکی مییومد میگفت باید زنش شین.خواهر بیچارم رو داد به یه پیرمرد

باز مادر شما هنوز بهتره .مادر من که هرکی مییومد میگفت باید زنش شین.خواهر بیچارم رو داد به یه پیرمرد

بمیرم حیف اسم مادر

اینقد برامون صحنه سازی کردن همیشه فک میکنیم یه فرشتس یه ادم کامله در صورتی که اینطور نیست