2777
2789

اول بگم ما چندروزه قهریم تقصیر اینم هست بیچاره چندبار آمده آشتیا ولی خرابکاری کرده اشتباه قبلیشم گردن نمیگیره ضمنا ما تو قهر باهم حرف میزنیم

حالا صبح بهش گفتم بیا ظرف هارو بشور نشست

منم با لج اومدم ظرفارو بشورم هم غر زدم میخوری بشور دیگه منتظر منی لامصب انقدم زیادبود دیدم اینطور نمیشه الکی خودم زدم کمر درد صدام درنیومد فقط تو کار قیافه        

دلش سوخت گفت ولش کن نشور بزار بعدا  گفتم نمیشه میمونه کپک میزنه  

گفت خب خودم میشورم تو برو بخواب ناهارم نون پنیر میخوریم   

منم اومدم لمیدم اون داره میشوره   

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی کردی بدون دعوا حلش کردی افرین

آشتی کردیم واسط ناهار زرشک پلو میزارم😇

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

نه خوشم نیومد باید کتکش میزدی حیف شد🚶

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

منکه شوهرمصبحونمو اورد توتخت میل کرم الانم داره پاهامو ماساژمیده🤪🤪🤗🤪🤪🤪

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
چ خوب منم دوس دارم شوهرم ظرف بشوره😪

تو هم اینکارو بکن جواب میده که

آشتی کردیم واسط ناهار زرشک پلو میزارم😇

حالا ی کاری نکن بفهمه الکی گفتی کمرم درد میکنه ها

بگو مثلا کمرت بماله بعد خوب شو و بساط ناهار اماده کن

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
هر دو گزینه. اینقدر دعوا رو تو خونتون کش ندین اگه اگه ذره کوتاه بیای هیچ کی نمیگه وای تو باختی

ما حرف میزنیم باهم آون اصلا اهل قهر نیست من لجبازم