2777
2789
من قدم ۱۷۰ چالم دارم😅 ولی هم اضافه وزن دارم هم چشام قهوه ایه دروغم نمیگم😅😅😅

فدات عزیزم.همیشه سلامت باشی.

نمیدانم چرا مردم حرف زدن با دهان پر را بی ادبی میدانند...اما حرف زدن با مغز خالی را نه !!!
اولین کسایی هستید ک میشنوم اینارو هرکی قد بلند دیدم انقد از خود راصی بودن ک میگفتن ما کفش تخت میپوش ...

نه اخه بنظرم کفشای پاشنه دار مدلاشون قشنگن😍

کاش بالای سر بعضیا یه ضربدر کوچولو بود❌که اروقت حوصلشونو نداشتی روش کلیک کنی،طرف بسته شه🤐🔇🤫🤫   بعضی وقتا انقد دلت گرفته،که به خود خدا هم میگی😔😔توروخدا😥      مهربونا میشه واس حاجت دلم صلوات بفرستین💚خیلی خستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طهورا خانم یاواش تر جانم.جمله ام حالت فان داشت.حالا چرا ب شما برمیخوره؟؟؟

آخه لزومی نداره انقد سخت گیری ، حالا شما میگی فان ، اما بعضیا هستن فقط میان ی مخالفتی کنن که چی بشه آخه یا تاپیکا رو گزارش میزنن ، این خیلی بده .

دنیا عین تصورات ما نیست 

چه همه بالای ۱۶۰و ۱۷۰این ماشالا بهتون

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
آخه این پرسیدن داره؟؟؟؟ نی نی سایتی ها همگی بالای 170 قدشونه و نهایتا 60 کیلو هم وزن دارن.همگی چشم ...

نه دیگه من ۱۷۳ ولی چاقم😓چشمامم قهوه ای روشن 

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌
آخه این پرسیدن داره؟؟؟؟ نی نی سایتی ها همگی بالای 170 قدشونه و نهایتا 60 کیلو هم وزن دارن.همگی چشم ...

واییی چ حرفی زدیا.والا هیچیکس زیر ۱۶۰نبود😂😂البته خودم رومرزم ۱۶۰م دقیق.ولی ماشالا همه قدبلندن

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم