2777
2789

بخاطر شرایطی درمان دخترم درمانش ورزش و کاردرمانی هست .. ازهمسرم دور زندگی میکنم دو س هفته ۴/۵ روز پیش هم هستیم دلم میخوادبرگردم پیش همسرم سردشدبم ولی شرایط زندگی اینجا برای منو بچه هام خیلیی خوبه فقط مشکلم دوری دزهمسرمه اونم نمیتونه کارشو ول کته بیاد شرایط کاریش خوبه شکرخدا نمیدونم چکارکنم دوست دارم برگردم روال قبل ک کنارهم بودیم سخته شرایطم ۱۰۰۰کیلومتردوریم ولی اگه از مهر دخترم پیش دبستانی ثبت نام کنم موندگارمیشم ازاینکه دورهستم و کل مسِئولیت روی دوشمه یوقتا خسته میشم بچه هام اذیت میکنن هفته ای س بار بچم میبرم ورزش و اگه بره مدرسه سرمابخوره ب بچه دیگمم منتقل میکنه و من توی سرما شب و نصف شب چجوری تنها برم بیمارستان ازاین فکرا میکنم میترسم ولی شرایط زندگیم اینجا خوبه بچه اام اجتماعی شدن دخترم بیماریش تقریبا متوقف شده زبلترشدن ولی ازهمسرم ک دورم چه فایده 😔توروخدا دعام کنید😔

الان که شرایط دختر قشنگت بهتر شده، هنوزم امکانات لازم تو شهرتون براش نیست؟

هست کاردرمانی ولی مشکلم پیش دبستانیه اینجا دوره برای توالت رفتنش مشگل داره خودم باید برم بشورمش ولی شهری ک از شوهرم دور زندگی میکنم یه کوچه فاصله هست پیش دبستانیش رفت و امدش راحتتره برام 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هست کاردرمانی ولی مشکلم پیش دبستانیه اینجا دوره برای توالت رفتنش مشگل داره خودم باید برم بشورمش ولی ...

اگر فقط با نزدیکی خونه به مدرسه الان شرایط رفتن به شهرتون مهیا میشه، نمی‌تونید خونه تونو عوض کنید؟

خیلی شرایطت سخته امیدوارم راه خوبی پیدا کنی عزیزم

اون بچه فقط بچه شما نیست پس همسرت باید درک کنه تا کی ادامه داره این وضعیت؟یه هفته مادری کسی بیاد پیش ...

عزیزم هزارکیلومتر دوریم کسی مسئولیت قبول نمیکنه شوهرم میگه اونجا برای بچه ها و پیشرفتشون بهتره 

آفرین بهت قدرت تنها زندگی کردن و داشتی.به خاطر بچه ات بچه هات دوست دارن کجا باشن؟

پیش پدرشون الان یکساله دور از همسرمم ولی واقعا پیرشدم و شوهرمم مسئولیت پذیریش نسبت ب بچها کمترشده قبلا کمکم میداد الان خیلی کم

خانواده اینجوری معنایی نداره، معلومه قراره بین خودت و شوهرت چی بشه. فقط نمیخای قبول کنی. من باشم تحت ...

درسته حرفت ولی این وسط بچمم هست نمیتونم نادیده بگیرمش

اگر فقط با نزدیکی خونه به مدرسه الان شرایط رفتن به شهرتون مهیا میشه، نمی‌تونید خونه تونو عوض کنید؟خی ...

خونه رو نه راستش باید اجاره کنیم دیگه توان اجاره رو نداریم