2777
2789

اره متر خونه کمه انگار استاندارد نیست 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۷۲-۱۷۳

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌
آخه این پرسیدن داره؟؟؟؟ نی نی سایتی ها همگی بالای 170 قدشونه و نهایتا 60 کیلو هم وزن دارن.همگی چشم ...

من قدم ۱۷۰ چالم دارم😅

ولی هم اضافه وزن دارم هم چشام قهوه ایه

دروغم نمیگم😅😅😅

🌈 ایران خانم... یه روز دوباره میخندی 🖤 
171 ارزومدایندبود 165رباشم تا بتونم کفش پاشنه دار بپوشم

من ۱۶۸ ارزوی کفش پاشنه بلند به دلم مونده

کاش بالای سر بعضیا یه ضربدر کوچولو بود❌که اروقت حوصلشونو نداشتی روش کلیک کنی،طرف بسته شه🤐🔇🤫🤫   بعضی وقتا انقد دلت گرفته،که به خود خدا هم میگی😔😔توروخدا😥      مهربونا میشه واس حاجت دلم صلوات بفرستین💚خیلی خستم
چطوری کلانتر ، خودت چندی حالا ؟ بر فرض که بعضیا دروغ بگن ضرری به تو میرسه که انقددد خودتو ناراحت میک ...

طهورا خانم یاواش تر جانم.جمله ام حالت فان داشت.حالا چرا ب شما برمیخوره؟؟؟

نمیدانم چرا مردم حرف زدن با دهان پر را بی ادبی میدانند...اما حرف زدن با مغز خالی را نه !!!
من ۱۶۸ ارزوی کفش پاشنه بلند به دلم مونده

اولین کسایی هستید ک میشنوم اینارو

هرکی قد بلند دیدم انقد از خود راصی بودن ک میگفتن ما کفش تخت میپوشیم انگار پاشنه بلنده

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐