2777
2789
عنوان

این اترینا بهم ثابت کرد

205 بازدید | 13 پست

واقعا 90 درصد مردم ایران تفکرات کمونیستی دارن، رویای شوروی شدن میبینن

و یک بار دیگه هم ثابت کرد که چپ هیچوقت نمیفهمه و به دلیل ناتوانی خودش چپ شده...

از بس که بهش بیخودی هیت دادن و راجبش اظهار نظر منفی کردن

یکم کلمه هایی که استفاده کردی رو سر رشته ای توش ندارم
ولی خب منظورتو فهمیدم
و اره

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا بحثم این خانم نیست 

دلیل خشم و ناراحتی مردم وجود اختلاف طبقاتی زیاده 

که باعث میشه یک نفر امکانات داشته باشه و به هرچی میخواد برسه

و یک نفر بخاطر نبود امکانات روی آرزوهاش خط بکشه

چندین ساله رتبه های برتر تجربی خانم هستن 

چرا کسی به اونا هیت نداد؟

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

این آترینا خودشم یکم کرم می‌ریزه. برداشته مصاحبه کرده گفته دخترا از پسرا بهترن و دمشون گرم فلان مردم دوباره شاکی شدن وگرنه رتبه یک ریاضی هم باباش دکتر بوده و تو مدرسه غیر انتفاعی انرژی اتمی میخونده

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
منظورت از کمونیست و چپ چیه؟مگه چکار کرده؟

توی جامعه کمونیستی مالکیت خصوصی وجود نداره. به زبون ساده ی جور برابری همگانی تحت هر شرایطی

شبیه به شوروی و کره ی شمالی

توی جامعه کمونیستی مالکیت خصوصی وجود نداره. به زبون ساده ی جور برابری همگانی تحت هر شرایطیشبیه به شو ...

کمونیسم هیچوقت به معنای واقعی اجرا نشد 

به کمونیسم روسی میگن لنینیسم

به کمونیسم چینی میگن مائویسم و....

بهتره کتاب های مجمع الجزایر گولاگ و مانیفست کمونیست رو بخونید

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

این آترینا خودشم یکم کرم می‌ریزه. برداشته مصاحبه کرده گفته دخترا از پسرا بهترن و دمشون گرم فلان مردم ...

بخشی زیادی ازشم برمیگرده به زن ستیزی پنهان جامعه. انگار که مردم نمیتونت ی دختر که هم زیباس هم در درس موفقه و هم توی خانواده خوبی هست رو تحمل کنیم و ببیند

کمونیسم هیچوقت به معنای واقعی اجرا نشد به کمونیسم روسی میگن لنینیسمبه کمونیسم چینی میگن مائویسم و... ...

بله من خودم مخالف کمونیستم و میدونم که اجرا نشد و نخواهد شد

این دو کشور اما ی جورایی مدعی تشکیل دولت های کمونیستی بودن و شاید برای کسی که اطلاع دقیق نداره بتونه تا حدودی کمونیست رو به تصویر بکشه

برای همین توی مثال استفاده کردم ازشون

بله من خودم مخالف کمونیستم و میدونم که اجرا نشد و نخواهد شداین دو کشور اما ی جورایی مدعی تشکیل دولت ...

مدعی بودن ولی تنها باعث نفرت شدن و بدنام شدن این تفکر بودن 

پس نمیشه حکومت های کمونیستی رو به عنوان نماد کمونیسم در نظر گرفت 

چرا که زمین تا آسمون تفاوت دارن و بیشتر حاصل تفکر سیاسی اجتماعی رهبرهایی مثل لنین و مائو و فیدل کاسترو بودن 

کمونیسم یک مدینه فاضله س که هیچوقت اجرا نمیشه 

کسی هم ناراحت نیست از موفقیت ایشون 

خشم جامعه ناشی از گسل طبقاتیه 

درسته امکانات نقش مهم و غیرقابل چشم پوشی ای داره اما قطعا تلاش و برنامه ریزی و اراده و سختی کشیدن میخواد این رتبه یک شدن اونم نه یک ساله بلکه چندین ساله

ولی منکر این نمیشم که بدون هزینه کردن نمیشه تو کنکور موفق شد 

دیگه کلاس و آزمون قلم چی و کتاب تست رو همه نیاز دارن