2777
2789
عنوان

هرکی دوست داره دردو دل کنه بیاد ❤

1024 بازدید | 140 پست

دوستای گلم کیا فک میکنن حال و روز الانشون تحت تاثیر اتفاق های دوران کودکیشون بیاین تعریف کنید یکم دردودل کنیم شاید تونستیم بهتر بشیم ❤

برای حال خوب قلبامون❤️🖤

من خوبم فقط چیتوز میخوام 

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )  به کبودی  یاس هزار تا رگ دارم هزار تا دوست❤ ولی یک شاهرگ دارم یک تک رفیق.مهم نیست چنتا ستاره بهم چشمک میزنه من همیشه نگاهم به ماهه👀🌜اگہ چیزے گفتمـ ڪ ناراحت شدے...بگو تا دوباره بگمـ😹👐به دریایی گرفتارم ک موجش عالمی دارد😎👑چیکارشی؟؟ بیچارشم💜اگه حقیقتو بگی مجبور نیستی که همه چیزو به خاطر بسپاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینهمه فکر نمیکنم مخصوصا به مسائلی که سالها ازش گذشته باشه

شایدم الزایمر دارم نمیدونم🔫😫

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

همه چی بزارین کنار ...لبخند بزنین ...لطیفه بگین ..با مرورش حالتون بد میشه خشگلا

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

من خیلی داغونم

با درد و دل هم خوب نمیشم

فقط سرپام

کاش میشد بمیرم

اروم و راحت

بدون اینکه خانواده ام ناراحت بشن

دیگه خسته ام

هیچی خوشحالم نمیکنه

مشکلمم نمیتونم بگم

فقط یه معجزه میتونه همه چی درست کنه

💞 Tnx god 💞

ار بچگی بابام نبوده الان نمیتونم به مردا اعتماد کنم هیج وقت همش دلم میخواد شوهر ایندم همش پیشم باشه ک هرگز نره پیشم  دوسم داشته باشه دعوا نشه همه تاثیر بچگی کتک خوردم یه عالمه بادگرفتم‌کتک نزنم الکی کسیو نرنجونم وقتی دیدم تو بچگی به رفیقم تجاوز شدحالم داغون شد کلا فک نکنم بتونم با کسی کنار بیام

من امشب باشوهرم دعوام شد انقد خودموزدم ک صورتم زخمی شد😭یحرفای سردو شکننده ای زد ک امشب قلبم نگیره خ ...

منم یبار انقدر به خودم سیلی زدم تا ده روز تموم صورتم کبود بود

فاصله تان را با آدم ها رعایت کنید ؛ آدم ها یکدفه می زنند روی ترمز ؛ و آن وقت شما مقصری..