2777
2789
عنوان

چقد میتونید از حقتون دفاع کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2136 بازدید | 82 پست

احترام بزرگترم‌رو‌همیشه دارم و اکثرا میگذرم‌

اما کوچیکتر نه جگرشو‌ میزارم کف دستش😈😂

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط گریه میکنم 🙁 نمیتونم جواب بدم یکی یه حرفی بزنه تا میخوام دهنمو باز کنم میزنم زیر گریه

متل مننن خییییلی عذاب میکشم هرکاریم میکنم نتونستم عوض بشم😭😭😭

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
من فقط گریه میکنم 🙁 نمیتونم جواب بدم یکی یه حرفی بزنه تا میخوام دهنمو باز کنم میزنم زیر گریه

من میترسم

احساس میکنم الان تحقیر میشم و برچسب میخورم

خسته ام از خودم

و بخاطر دلرحمی که دارم،بیشتر مواقع خودم حقمو ضایع میکنم..مثلا یه چیزی از یه پیرمردی میخرم،میارم میبینم خرابه،دلم براش میسوزه نمیبرم عوضش کنم،این اخلاقم خیلی بده..

بابام که رفت شهر خالی شد،مگر تو چند نفر بودی بابای گلم😭😭😭😭 فراموش کردنت هنر میخواهد و من بی هنرترین انسان عالمم😭😭😭
من مثل توهم والا

میگم من اگه الان جوابه اینو بدم با اینکه حق با منه ولی کلا یه جوری میشه همه میگن تقصیره توست بخاطره همین خیلی وقتا مجبورم بسکوت در صورتیکه میتونم حقمو بگیرم😥😥😥

من همون موقع نمیتونم جواب بدم اما یه مدت میگذره یه جوابای دندون شکنی میاد به ذهنم نمیدونم چرا اونموق ...

دقیقا منم 

من ک جوابای بعد ک میاد ذهنمم نمیتونم بگم

بهم میگن دوباره مخاد کش بده و این حرفا