2777
2789
عنوان

چقد میتونید از حقتون دفاع کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2136 بازدید | 82 پست
منم این مشکل دارم وقتی هم میخوام دفاع کنم مغزم هنگ میکنه و صدام میلرزه😞

دقیقا مثل الان منی

منم الان چن وقته خونه مادرم نرفتم

مامانم هی میگن چرا نمیای بیا....منم نمیتونم بگم بیام اونجا اذیت میشم بخاطر حرفای گنده خاهرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا همینایی ک شما و دوستان دیگ‌گفتن  همه اینارو مشکل دارم شما هم ی کتاب خوب در راستای چیزی ...

ونکته آخرم که خیلی مهم و کلیدی هست مخصوصا تو ارتباط با خانواده همسر:یادت باشه، برخوردها و رفتارهایی که دیگران با ما میکنند(مخصوصا فامیل که بیشتر میبینیمشون) بازخورد اون رفتاریه که ما به اونا القا کردیم... اگه نوع رفتارت رو با هرکس طبق خصوصیات و اخلاق همون شخص تنظیم کنی اونوقت متوجه میشی که چقدر درباره اطرافیانت افراط و تفریط داشتی!! نکته ظریف و البته دقیقیه.... انشالا موفق باشی😊❤️

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر... 
منم مقصر همه ضعفام خانوادم هستن از کوچکی تا مخاسم حرف بزنم گفتن هیس هیس بزرگترته.هیس تو گذشت کن.هیس ...

اره مامان منم میگفت: حرف نزن، دختر نباید حرف بزنه.

برادر حیوونم میگفت سر تو بنداز پایین همیشه، (در نتیجه پشتم قوز داره به چه زشتی)

اه اه

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
بخدا تو اجتماع میرم انگار همه باهام دعوا دارن خیر یرم ۱۲ سال کارمندم هیچی بلد نشدم

منم ۹ ساله کارمیکنم همش عین بچه های ۵ ساله میزنن تو سرم😞

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

متاسفانه تربیت ماها خیلی غلط بوده بخاطر تحقیر و سرکوفت کودکی الان داریم تاوان میدیم

بله موافقم😞👍

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️