بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..
ما نمیزنیم اگه سیب زمینیت خام باشه که نیاز نیس اگه پخته باشه هم یکم آرد معمولی بریز تو ظرف یکم به کت ...
آره خامه منم نمیزدم هیچوقت الان میخوام امتحان کنم خوب میشه یا نه
بهترین آشپزی که من میشناسم و رستوران هم داره میگفت توکتلت هیچوقت آرد نخودچی و سوخاری این چیزا نمیزنه،میگفت کلا آرد باعث میشه طعم اصلی کتلت از بین بره،منم هیچوقت نزدم تا حالا
جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..