2777
2789

پسرم تو هفته ٣٣ با وزن يك كيلو قد ٤٣ به دنيا اومد الان وزنش ٨٥٠٠ و قدش٧٥ در ١٤ ماهگي خيلي ريز مونده ميشه كسايي كه تجربه دارن كمك كنن الان بچه هاشون در چه وضعيتي ان

اوخی ،چه خوردنیه،  بهرحال دوران جنینی خیلی رو رشد اثر داره ، اما تغذیه هم اثر میذاره ، حتما یک روز در میون براش تخم بلدرچین یا خود بلدرچین رو بده ،ماهیچه زیاد بهش بده ، مکمل کلسی کر خیلی کمک میکنه ، مولتی ویتامین و آهنش رو حتما به موقع بده و...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آي يو جي آر بود؟ موقع تولد با چه قد و وزني دنيا اومد

اره عزیزم . 

من با هرهفته سه تا  سونو بیوفیزیکال و هرهفته دوتا داپلر و هرروز ان اس تی   تونستم تا هفته ۳۶نگهش دارم با وزن ۲۰۵۰ و قد ۴۶ بدنیا اومد

اره عزیزم .  من با هرهفته سه تا  سونو بیوفیزیکال و هرهفته دوتا داپلر و هرروز ان اس تی &nb ...

سلام . ببخشید میشه بگین مشکل بچتون چی بود؟ ب من گفتن خونرسانی کمه خیلی خیلی نگرانم وقتی دنیا اومد مشکلی نداش؟ وزن گیری بعدش چطوره؟ بعد دستگاه رفت یا ن؟ وزن 2کیلو بچه خیلی ریز بود؟ میشد بغلش کرد؟ شرمنده اگ میشع جوابم بدین غمی از دلم بردارین

انشالله قسمت تمام منتظرا... برام دعا کنین سالم بیاد بغلم
پسر منم ۳۳ هفته بدنیا اومد وزنش ۱۹۴۰ بود.  الان یکسالشه وزنش ۱۱ ، قدشو نمیدونم البته بچه من شی ...

سلام . ببخشید میشه بگین مشکل بچتون چی بود؟ ب من گفتن خونرسانی کمه خیلی خیلی نگرانم وقتی دنیا اومد مشکلی نداش؟ وزن گیری بعدش چطوره؟ بعد دستگاه رفت یا ن؟ وزن 2کیلو بچه خیلی ریز بود؟ میشد بغلش کرد؟ شرمنده اگ میشع جوابم بدین غمی از دلم بردارین

بله آي يو جي آر با فشار بالا

سلام . ببخشید میشه بگین مشکل بچتون چی بود؟ ب من گفتن خونرسانی کمه خیلی خیلی نگرانم وقتی دنیا اومد مشکلی نداش؟ وزن گیری بعدش چطوره؟ بعد دستگاه رفت یا ن؟؟شما آمپول ریه هم زدین یا ن؟ شرمنده اگ میشع جوابم بدین غمی از دلم بردارین

سلام . ببخشید میشه بگین مشکل بچتون چی بود؟ ب من گفتن خونرسانی کمه خیلی خیلی نگرانم وقتی دنیا اومد مش ...

سلام من هیچ مشکلی نداشتم یهو خونریزی شدید کردم بچم بدنیا اومد و ۱۳ روز توی دستگاه گزاشتنش و چون شیرخشک میخورد وزن گیریش عالی بود، ن امپول ریه هم نزدم

پسرام دنیام💖