2777
2789

بچه ها من هفته 15 هستم دقیقا با شروع ماه  چهارم روح و روانم بهم ریخته

دو روزم هست شبا یکی دو ساعت خوابیدم اونم بی کیفیت روزام خوابم نمیبره

به شدت هم مضطرب و بیقرارم

کسی همچین تجربه ای داشته؟

چطور مدیریتش کنم؟

🌷🌷 انجام کلیه خدمات دندانپزشکی🌷🌷

💖 به قیمت دولتی💖

🌷🌷پرداخت به صورت نقد و اقساط🌷🌷

🌷🌷تیمی متخصص و تجهیزاتی مدرن🌷🌷

🌷🌷خیابان پاسداران، خیابان دولت🌷🌷

🌷🌷ما در کنار شما هستیم🌷🌷

تلفن تماس جهت نوبت دهی: 09123137307

آیدی اینستاگرام: bahardentist7@

نمیشه اوضاع وخیم ترم میشه درکل ۲۴ ساعت شاید۳ ساعت خواب مفید دارم 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ماه اخر اصلا نمیخوابیدم

شب قبل زایمانم که تاصبح بیدار بودم

ولی خب شما اوایل بارداری هستی نمیدونم چرا اینجوری شدی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یکی منو باید با چک و لگد بیدار کنه خخخ 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
من ماه اخر اصلا نمیخوابیدم شب قبل زایمانم که تاصبح بیدار بودم ولی خب شما اوایل بارداری هستی نمیدون ...

شما اپیدورال شدی؟ 

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
من ماه اخر اصلا نمیخوابیدم شب قبل زایمانم که تاصبح بیدار بودم ولی خب شما اوایل بارداری هستی نمیدون ...

من میخوام طبیعی زایمان کنم از سز میترسم بنظرت اپیدورال خوبه دکترم گفت اپیدورال چون بچه اولته سخته روند زایمان کندتر میشه 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
من میخوام طبیعی زایمان کنم از سز میترسم بنظرت اپیدورال خوبه دکترم گفت اپیدورال چون بچه اولته سخته رو ...

اره روند کندتر میشه 

مثلا به من گفتن تا۸ صبح زایمان میکنی ولی چون بی حسی زدم ده ونیم صبح زایمان کردم بنظرم می ارزید

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏