ولی خب شما اوایل بارداری هستی نمیدونم چرا اینجوری شدی
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
♥️سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ♥️خوشبخت خوشبختم ،😍❣️سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ❤️کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم🤦🏻♀️ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
منم ماه ۵ هستم خیلی بد میخابم شبا. هی پا میشم میرم دسشویی آب میخورم. دوباره پامیشم. به یه طرف هم که میخابم اون سمتم درد میگیر مجبورم پاشم بشینم اونوری شم.
من ماه اخر اصلا نمیخوابیدم شب قبل زایمانم که تاصبح بیدار بودم ولی خب شما اوایل بارداری هستی نمیدون ...
من میخوام طبیعی زایمان کنم از سز میترسم بنظرت اپیدورال خوبه دکترم گفت اپیدورال چون بچه اولته سخته روند زایمان کندتر میشه
♥️سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ♥️خوشبخت خوشبختم ،😍❣️سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ❤️کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم🤦🏻♀️ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
من میخوام طبیعی زایمان کنم از سز میترسم بنظرت اپیدورال خوبه دکترم گفت اپیدورال چون بچه اولته سخته رو ...
اره روند کندتر میشه
مثلا به من گفتن تا۸ صبح زایمان میکنی ولی چون بی حسی زدم ده ونیم صبح زایمان کردم بنظرم می ارزید
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏