دوستان گلم سلام .من طبفه۲زندگی میکنم .طبقه اولم مال خودمونه خونمون اپارتمانیه .۷۰متره ویه خوابه است یکمی کوچیکه البته مابچه نداریم ولی میخایم بیاریم ایشالا.ولی کمبود اتاق داریم طبقه اول یه حیاط خلوت کوچیک داره مثلا ۵،۶متره شوهذم میگ بریم اول و حیاط خلوتشو سقف بزنیم اتاقش کنیم بنظرتون خوبه؟آزطرفیم ی ۱۵میلیونی باید برای کاغذ دیواری ورنگ و...خرج کنم می ارزه بنظرتون؟اصلا شدنیه؟
تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
حتما اگه توان جا به جایی ندارین این بهترین گزینس به نظر من خوشگلم🥰
به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگیات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگیات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️
تا ۹ ماه بچه تو شیکمت بعد بچه تا۴،۵ سالگی کنار مادرش میخوابه نیازی به اتاق نیست فعلا تا اون موقع ان ...
بچه کمدمیخاد تختو.