2777
2789

دوستان گلم سلام .من طبفه۲زندگی میکنم .طبقه اولم مال خودمونه خونمون اپارتمانیه .۷۰متره ویه خوابه است یکمی کوچیکه البته مابچه نداریم ولی میخایم بیاریم ایشالا.ولی کمبود اتاق داریم طبقه اول یه حیاط خلوت کوچیک داره مثلا ۵،۶متره شوهذم میگ بریم اول و حیاط خلوتشو سقف بزنیم اتاقش کنیم بنظرتون خوبه؟آزطرفیم ی ۱۵میلیونی باید برای کاغذ دیواری ورنگ و...خرج کنم می ارزه بنظرتون؟اصلا شدنیه؟

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
اگه شد با دیوار کاذب یه اتاق براش درس کنید

میشه ولی من دودلم .خرجش زیاده نمیدونم..

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خونم ۵۰ متره قصد بارداری دارم سخته ولی شکر خونه از خودمونه 

نه خیلیم خوبه ب شرطی ک پاسیو اتاق میکنی نوز خونه کم نشع!!!

بچه ب نور خیلی احتیاج داره

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️

حتما اگه توان جا به جایی ندارین این بهترین گزینس به نظر من خوشگلم🥰

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️
خونتون سندش بنامتون؟؟ اگه آره میشه سقف بزنید بشه اتاق بچه

بله بناممون هست

دیگه بعید میدونم 15 تومن بشه

کاغذدیواری ورنگ میخاد خونه

میشه ولی من دودلم .خرجش زیاده نمیدونم..

الان پایین‌مستاجر هست؟من باشم طبقه اول میشینم.پله زیاد بری کلی کمردرد و پادرد میشی.باردارم بشی همش پله سخته.بعد پایین اگه بتونی یک اتاق بزنی از همون‌حیاط خلوت خوب خیلی بهتره.من‌خودم اصلا تک خواب نمیتونم.واقعا سخته.با بچه البته.

تا ۹ ماه بچه تو شیکمت بعد بچه تا۴،۵ سالگی کنار مادرش میخوابه نیازی به اتاق نیست فعلا تا اون موقع ان ...

بچه کمدمیخاد تختو.